La 86 de zile de la accidentarea groaznică suferită de Andre Gomes la partida dintre Everton și Tottenham, mijlocașul de 26 s-a întors la antrenamentele echipei lui Carlo Ancelotti! Recuperarea jucătorului portughez a decurs incredibil de rapid iar Gomes va fi apt de joc mult mai rapid decât se anticipa.
Deși la antrenamentul de marți (primul la care a luat parte Andre Gomes de la accidentarea teribilă) a făcut numai anumite exerciții alături de colegii săi, semnele sunt imbucuratoare iar Gomes va putea să fie folosit în a doua parte a acestui sezon.
În clipul postat de Everton, Andre Gomes ia parte la un joc pe teren redus și la exerciții pentru îmbunătățirea reacțiilor. Andre Gomes i-a surprins pe cei de la Everton când a venit la club pe 16 ianuarie pentru o sesiune în sala de forță și a demonstrat că este mult mai aproape de recuperarea completă decât se credea.
Liga
Un fotbalist crescut de Barcelona, la un pas de Real Madrid! Cât vor trebui să plătească 'galacticii
ACUM 17 ORE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Lovitură pentru Ancelotti! Benzema s-a accidentat. Cât lipsește golgheterul francez al Realului
IERI LA 06:39
Fotbal
Real Madrid, succes mare pe terenul lui Sociedad! Benzema s-a "rupt"
04/12/2021 LA 21:49