Manchester City va afla luni dacă suspendarea pentru Champions League rămâne valabilă când Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) va de verdictul la ora 11:30 a României. Eliminarea din UCL ar putea costa echipa lui Guardiola peste 150 de milioane de lire. însă de Bruyne nu va căuta să plece de la club.
Conform Daily Mail, De Bruyne și soția sa s-au adaptat excelent la viața din Anglia și așteaptă în acest an al treilea copil. City va începe negocierile pentru un nou contract oferit mijlocașului de 29 de ani, care mai are trei ani de contract cu formația de pe Etihad și câștigă în prezent 300.000 de lire pe an.
Vestea este una excelentă pentru echipa lui Guardiola, care are parte de un traseu extrem de dificil în sezonul actual de Champions League. Juventus sau Lyon îi așteaptă în sferturile de finală iar în semifinale ar putea da piept cu Barcelona sau Bayern. City are un avantaj de un gol după ce a învins cu 2-1 pe Real Madrid în turul optimilor de finală.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 10 ORE

Zi crucială pentru Man City

Campioana din sezonul trecut din Premier League, Manchester City, este în așteptarea unei decizii cruciale pentru club.
Băieții lui Pep Guardiola vor afla luni, pe 13 iulie, dacă pot sau nu evolua în Champions League în următoarele două sezoane,din cauza încălcării fair-play-ului financiar. Așa cum a promis încă de la început, după aflarea deciziei UEFA, conducerea "Cetățenilor" a făcut apel la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv). Hotărârea în urma apelului la TAS va fi anunțată luni.
În cazul în care decizia inițială este păstrată, campionii sezonului trecut din Premier League vor lipsi timp de doi ani din Europa și vor plăti o amendă de aproximativ 25 de milioane de lire sterline. Totuși, în cazul în care clubul controlat de Șeicul Mansour câștigă acest apel, instituțiile care conduc fotbalul european au mare problemă de credibilitate. Astfel, se deschid porțile pentru o Superligă Europeană, după modelul din sporturile americane.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11