Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce va face Gareth Bale după sosirea la Londra. Imaginea care i-a înfuriat pe fanii lui Tottenham

Nicu Savin

Actualizat 18/09/2020 la 11:44 GMT+3

Gareth Bale este așteptat să ajungă astăzi la Londra pentru a semna cu Tottenham, dar fotbalul este trecut în plan secund. Cel puțin așa se înțelege dintr-o fotografie devenită virală pe internet. Numele galezului apare alături de cel al președintelui Daniel Levy și al șefului departamentului de scouting al clubului, Steve Hitchin, pe o rezervare la un club de golf din Londra în această după-masă.

s

Credit imagine: Getty Images

Împrumutul lui Gareth Bale la Tottenham este aproape de a fi oficializat, iar galezul este așteptat astăzi la Londra pentru a semna actele, după ce ieri a făcut vizita medicală la Madrid.
O imagine în care apare numele galezului a devenit virală pe internet, iar fanii echipei din nordul Londrei s-au dezlănțuit foarte repede. Mai exact, este vorba despre o imagine în care apare numele lui Gareth Bale alături de cel al președintelui Daniel Levy și al șefului departamentului de scouting al clubului, Steve Hitchin, pe o rezervare la clubul de golf Hadley Wood din Londra. Cei 3 ar fi rezervat un teren de golf pentru această după-amiază, iar fanii lui Tottenham au asaltat clubul respectiv cu cereri de rezervare.
Potrivit ultimelor informații ale jurnaliștilor de la Daily Mail, Bale se află încă la Madrid, acolo unde s-a antrenat ieri în sala de forță de la Valdebebas, iar apoi a făcut vizita medicală, urmând ca astăzi să zboare la Londra pentru a semna acordul cu Tottenham.
Tocmai de aceea veridicitatea fotografiei respective a fost pusă la îndoială și există supoziții că aceasta ar fi un fake realizat într-un program de modificare a pozelor. Clubul Hadley Wood, unde o rundă de golf în timpul săptămânii costă 80 de £, iar un abonament lunar este peste 2000 de £, este situat în vecinătatea centrului de pregătire a celor de la Tottenham, iar atracția lui Bale față de golf este binecunoscută.
Totuși, oficialii clubului respectiv de golf s-au amuzat pe marginea acelei imagini și au postat pe contul oficial de Twitter: "Niciodată nu am avut atâtea solicitări pentru vineri după-amiază!"
Conform acele fotografii, partida de golf la care ar trebui să participe Gareth Bale ar urma să înceapă la ora 13:50 (ora Angliei). Este greu de crezut însă că galezul va merge să joace golf imediat după sosirea la Londra, în loc să se alăture echipei conduse de Jose Mourinho.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Premier League, programul etapei a doua

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo