Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cea mai proastă comunicare pe care am văzut-o!". Gary Neville, atac la conducerea lui United

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 21/04/2021 la 17:00 GMT+3

Gary Neville s-a arătat extrem de nemulţumit de felul în care a comunicat Manchester United ieşirea din Superliga Europei.

Gary Neville, ehemaliger Kapitän von ManUnited, kritisiert die Super-League-Pläne scharf

Credit imagine: Imago

Articol scris de Romeo Ene
În urma evenimentelor generate de Super Ligă, Manchester United a emis o scurtă declaraţie fără a le cere scuze fanilor, fapt care l-a deranjat pe Gary Neville.
Neville a postat miercuri dimineață pe rețelele de socializare, sancţionând răspunsul lui United și l-a etichetat drept ​"probabil, cea mai proastă comunicare pe care am văzut-o vreodată în viața mea!".Legenda lui United a spus că a citit declarația "de 3-4 ori" și că nu a putut trece peste modul în care giganții din Premier League au minimizat situația.

Comunicatul lui United i-a nemulţumit pe Neville şi pe suporteri

Declarația scurtă a lui United se referă pur și simplu la faptul că clubul "nu va participa la Superliga Europei".
"Am ascultat cu atenție reacția fanilor noștri, a guvernului britanic și a altor părți-cheie. Ne menținem angajamentul de a lucra cu alte părţi din comunitatea fotbalistică pentru a veni cu soluții durabile la provocările pe termen lung cu care se confruntă fotbalul."
Spre deosebire de Arsenal, United nu și-a cerut scuze faţă de suporteri.
Marți seară, proprietarii lui Liverpool au urmat o abordare similară, având o declarație scurtă de 47 de cuvinte, deși proprietarul John W Henry a realizat, ulterior, miercuri dimineaţă, un video în care a avut un mesaj pentru suporterii "cormoranilor".
Henry, despre care se spune că este unul dintre principalii iniţiatori din spatele întregii întreprinderi din Superliga Europei, le-a spus fanilor lui Liverpool: "Este de la sine înțeles, dar trebuie spus că proiectul prezentat nu se va realiza niciodată fără sprijinul fanilor. Nimeni nu a gândit altfel în Anglia."
picture

#ETalks Super Liga a fost destrămată. Ce urmează?

United, alături de echipele din Anglia rămân în continuare tăcute cu privire la subiectul scuzelor, care ar trebui să-i liniştească şi mai mult pe fanii nemulţumiţi de demersul acestora. Furia a continuat pe rețelele de socializare, iar fanii lui United din întreaga lume s-au supărat că nu au fost aduse alte explicații sau scuze în legătură cu înfiinţarea acestei competiţii.
picture

Proiectul Super Ligii Europei a fost abandonat la presiunea fanilor de pretutindeni

Woodward, prima "victimă" din cauza suspendării Superligii

Mulți sunt acum de părere că este prea târziu ca United să urmeze exemplul lui Arsenal pentru a-şi cere scuze. Clubul a avut deja prima victimă a suspendării Superligii, după ce vicepreşedintele executiv, Ed Woodward, a renunțat la postul său de pe Old Trafford.
Woodward a fost o figură-cheie în planurile extrem de controversate pentru noua competiţie, legăturile sale cu banca de investiții SUA JP Morgan contribuind la asigurarea finanțării de 4,3 miliarde de lire sterline.Confirmându-și decizia marți seară, Woodward a spus:
"Sunt extrem de mândru că am servit United și a fost o onoare să lucrez pentru cel mai mare club de fotbal din lume în ultimii 16 ani.
Voi prețui amintirile adunate pe Old Trafford, într-o perioadă în care am câștigat Europa League, FA Cup și EFL Cup. Sunt mândru de regenerarea culturii clubului și de revenirea noastră la stilul de joc al lui Manchester United. Am investit peste 1 miliard de lire sterline în echipă în timpul petrecut aici și sunt deosebit de încântat de progresele pe care jucătorii le-au făcut sub conducerea înțeleaptă a lui Ole Gunnar Solskjaer și a echipei sale de antrenori în ultimii doi ani."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo