Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ceballos a explicat de ce nu s-ar potrivi la Liverpool! "Știu că lui Klopp îi place stilul meu"

Cosmin Cioboata

Actualizat 12/02/2020 la 15:50 GMT+2

Dani Ceballos a avut o declarație surprinzătoare într-un interviu acordat pentru presa spaniolă, în care a explicat de ce nu s-ar fi potrivit în echipa lui Liverpool, deși știa că Jurgen Klopp îi admiră stilul de joc.

Dani Ceballos of Arsenal during the Arsenal Media Day at London Colney on August 07, 2019 in St Albans, England.

Credit imagine: Getty Images

Ceballos a fost unul dintre jucătorii aduși în vară de Unai Emery la Arsenal, cu speranța că mijlocașul spaniol va aduce o viteză în plus la mijlocul terenului pentru "tunari". Acest lucru nu s-a întâmplat în cele din urmă, Ceballos fiind mai mult accidentat în ultimele luni.
În momentul în care ofcialii Realului au anunțat că vor permite ca Ceballos să fie transferat sub formă de împrumut, mai multe echipe de top din Europa au intrat în cursa pentru semnătura mijlocașului de 23 de ani. În cele din urmă, spaniolul a ales să meargă la Arsenal.
Într-un interviu oferit pentru Marca, Ceballos a explicat de ce a ales să meargă la Arsenal, deși știa că și Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, îi urmărea evoluțiile.
"M-am simțit onorat ca un club de nivelul lui Liverpool să fie interesat de mine. Totuși, am ales să merg la Arsenal datorită relației mele apropiate cu Unai Emery. În acest moment, nu cred că m-aș potrivi în lotul lui Liverpool.", a spus Dani Ceballos.
Ceballos (r.) trifft zum 4:0-Endstand gegen Lüttich

Ceballos nu se gândește la revenirea la Real Madrid

Întrebat de jurnaliștii spanioli cum ar descrie stilul său de joc, Ceballos a răspuns:
"Mă consider un jucător cu o viziune excelentă, care a crescut foarte mult din punct de vedere al laturii defensive. În prezent, toți antrenorii își doresc să vadă jucători compleți. Nu este îndeajuns să ai calitate individuală, trebuie să lucrezi la toate capitolele.", a mai precizat Ceballos.
Mijlocașul împrumutat la Arsenal n-a ezitat să vorbească nici despre viitorul său, în special despre o eventuală revenire la Real Madrid.
"Real este echipa de care aparțin. Am ales să plec pentru că am vrut să mă simt un jucător important. Acolo nu aș fi jucat la fel de mult ca la Arsenal. Momentan nu mă gândesc la revenirea în Spania, îmi doresc să fac treabă bună pe Emirates. Lucrurile se schimbă foarte repede în fotbal. Sper să îmi îndeplinesc obiectivele stabilite la Arsenal și să joc alături de națională.", a încheiat Ceballos.
Dani Ceballos completed 27 passes at St James' Park

Ceballos, la prima apariție sub comanda lui Arteta

Jucătorul de 23 de ani, împrumutat de Real Madrid, a suferit o accidentare la coapsă în luna noiembrie la meciul cu Vitoria Guimaraes, care l-a ținut departe până la începutul acestui an. Ceballos a fost introdus recent pe finalul duelului cu Bournemouth din Cupa Angliei, câștigat de Arsenal cu 2-1, dar mijlocașul este departe de forma sa optimă.
Mijlocașul spaniol nu s-a înțeles prea bine cu Zinedine Zidane în sezonul precedent petrecut pe Santiago Bernabeu, iar acest lucru a contribuit semnificativ la plecarea sa în Premier League. Meciul cu Bournemouth din urmă cu 2 săptămâni a fost prima apariție a lui Ceballos sub comanda lui Mikel Arteta, tehnicianul numit pe banca lui Arsenal după demiterea lui Unai Emery.
40 milioane de euro este suma pe care conducerea lui Real Madrid o cere pentru transferul definitiv al lui Ceballos la Arsenal, însă există speculații conform cărora londonezii ar putea să-l cumpere la un preț mai mic. Mijlocașul spaniol a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2017 și are contract cu madrilenii până în 2023. Cota sa de piața este de 40 milioane de euro, coform transfermarkt.com.
De-a lungul carierei, Dani Ceballos a mai jucat pentru Betis. Mijlocașul de 23 de ani a declarat de mai multe ori că își dorește enorm să joace alături de naționala iberică la Campionatul European din vară. Până acum, Ceballos a bifat 9 selecții la națională, în care a reușit să înscrie un singur gol.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo