Naby Keita și Curtis Jones sunt jucătorii la care făcea referire Klopp, aşa cum a dezvăluit după petrecerea de după primirea medaliilor şi trofeului de campioni. Primul a jucat doar 26 de meciuri în acest sezon în toate competițiile, dar Klopp are mare încredere că mijlocașul african va fi o piesă de bază pentru ''cormorani'' în sezonul viitor.
În schimb, Curtis Jones este un tânăr de doar 19 ani, produs al clubului, iar Klopp i-a acordat din ce înce mai mult credit în ultima vreme. El a bifat 5 prezențe în Premier League, dar a fost folosit și în Cupa Ligii și în Cupa Angliei. Recent, managerul german a declarat că și-ar dori ca în câțiva ani Liverpool să fie o echipă formată numai din "scousers", adică jucători născuți și crescuți în oraș. Ei bine, Curtis Jones s-ar încadra perfect într-o astfel de formație la care visează Klopp.
"Fiecare jucător care a jucat majoritatea meciurilor poate progresa, asta e clar. Dar și ceilalți, care au jucat mai puțin pot contribui la evoluția echipei", a declarat germanul.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
https://i.eurosport.com/2020/01/05/2747390.jpg

Klopp: "Keita și Jones ne vor face mai puternici"

"Naby Keita este un bun exemplu în acest sens. De asemenea, Curtis Jones este un al exemplu elocvent. Nu vrem să-l facem prea mare, dar pare că este pregătit să ne ajute mai mult pe viitor", a continuat Klopp.
"Asta înseamnă că avem spațiu și că avem potențial de îmbunătățire și vom lucra la asta cu siguranță", a mai spus antrenorul lui Liverpool.
Deși foarte entuziasmat după primirea trofeului Premier League, Jurgen Klopp spune că petrecerea nu va dura prea mult și se gândește la viitor: "Acum avem o petrecere, trebuie să ne recuperăm, apoi jucăm la Newcastle. Avem 96 de puncte și ar fi, evident, foarte frumos dacă am putea obține 99."
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
IERI LA 07:32
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38