Diavolii au cheltuit 80 de milioane de lire pe Maguire vara trecută pentru a-și îmbunătăți defensiva iar fostul fundaș central al lui Leicester este acum căpitanul echipei. United s-a îmbunătățit considerabil de la începutul anului după un început greu de sezon iar Solskjaer consideră că unul dintre acei trei fundași va aduce echipa la nivelul următor, conform ESPN.
Ake de la Bournemouth și Mings de la Aston Villa sunt în pericol să retrogradeze cu echipele lor în acest sezon și ar putea fi disponibili la un preț redus în această vară. Romagnoli este deja titular în Serie A la Milan de ceva timp și ar putea fi tentat de o mutare în Anglia în condițiile în care echipa de pe San Siro pare că va rata din nou un loc de Champions League.
El ar fi cel mai scump din cele trei variante, italianul de 25 de ani fiind cotat foarte bine iar următorul antrenor al celor de la Milan, Ralf Rangnick, dorește să îl păstreze pentru sezonul viitor.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 6 ORE
Partenerul din acest sezon al lui Maguire a fost Victor Lindelof, suedezul nefiind destul de constant în evoluții pentru a-l convinge pe Solskjaer, mai ales în ceea ce privește jocul aerian. Ake a fost titular pentru Bournemouth sâmbătă pe Old Trafford dar nu a putut opri înfrângerea echipei sale cu 5-2. Mai interesant este că Solskjaer a putut fi văzut discutând cu olandezul după meci.
Mings, care a debutat pentru naționala Angliei recent, ar putea avea o șansă să-l impresioneze pe Solskjaer când United se va deplasa la Villa joi de la 22:15 în direct pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53