Această inițiativă este supervizată de oficialii Premier League și conform The Guardian aceste dispozitive au fost cumpărate și de unele cluburi din Championhip, prețul fiind în jur de 40.000 de euro.
Dispozitivele pot testa o singură persoană o dată la două ore și jumătate astfel că zilnic s-ar putea testa doar șapte angajați pe zi. De aceea acestea nu sunt folosite, deocamdată cel puțin, de sistemul de sănătate bitanic.
Premier League încearcă să asigure testarea jucătorilor fără să afecteze populația generală. Testarea jucătorilor dar și a staff-ului reprezintă un obstacol major pentru revenirea fotbalului englez dar cluburile sunt încrezătoare că aceste dispozitive pot asigura condițiile necesare reluării sezonului, mai ales dacă vor fi achiziționate mai multe de fiecare club.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24