Această inițiativă este supervizată de oficialii Premier League și conform The Guardian aceste dispozitive au fost cumpărate și de unele cluburi din Championhip, prețul fiind în jur de 40.000 de euro.
Dispozitivele pot testa o singură persoană o dată la două ore și jumătate astfel că zilnic s-ar putea testa doar șapte angajați pe zi. De aceea acestea nu sunt folosite, deocamdată cel puțin, de sistemul de sănătate bitanic.
Premier League încearcă să asigure testarea jucătorilor fără să afecteze populația generală. Testarea jucătorilor dar și a staff-ului reprezintă un obstacol major pentru revenirea fotbalului englez dar cluburile sunt încrezătoare că aceste dispozitive pot asigura condițiile necesare reluării sezonului, mai ales dacă vor fi achiziționate mai multe de fiecare club.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 13 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20