Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai scump jucător din istoria lui Tottenham, ofertă de la Barcelona. Ndombele, "verde" să plece

Cristian Mihală

Publicat 07/07/2020 la 10:26 GMT+3

Barcelona continuă să testeze pista Ndombele. Fostul mijlocaș al lui Lyon are o șansă mare să ajungă pe Camp Nou din sezonul viitor.

Ndombele nu e o variantă pentru Mourinho, la Spurs

Credit imagine: Getty Images

articol scris de Nicul Alexandru Savin
Potrivit francezilor de la L'Equipe, clubul catalan ar dori achiziționarea mijlocașului francez de la Tottenham. Ndombele nu pare a fi pe placul lui Mourinho și ar putea fi pus pe lista de trasferuri.
Iminentele plecări de pe Camp Nou ale lui Vidal și Rakitic în această vară, îi obligă pe oficialii clubului "blaugrana" să găsească soluții la mijlocul terenului pentru sezoanele viitoare. Deși transferul lui Pjianic este deja rezolvat, interesul Barcelonei pentru Tanguy Ndombele nu s-a pierdut. Cel puțin așa informează publicația franceză L'Equipe, care susține că mijlocașul adus vara trecută de la Lyon pentru 65 de milioane de euro nu intră în vederile lui Jose Mourinho, iar acesta ar putea părăsi clubul londonez în această vară.

Interes mare pentru Ndombele

Având doar 23 de ani, principalul obiectiv al francezului este să joace, tocmai de aceea o plecare la un alt club i-ar surâde. Deși se află în dizgrație la Tottenham, Ndombele nu duce deloc lipsă de oferte și se pare că și PSG este interesată de serviciile sale, astfel Barcelona are un concurent cât se poate de serios. O eventuală sosire a francezului pe Camp Nou în această vară nu ar fi, totuși, de bun augur pentru toată lumea de acolo. Mai exact, tânărul Riqui Puig (20 de ani), care a început să prindă tot mai multe minute în echipa lui Quique Setien, va avea o concurență serioasă care i-ar putea bloca prezența în primul unsprezece.
Adus ca o mare speranță în vara trecută la Tottenham, Ndombele nu a evoluat conform așteptărilor, fiind mai mult rezervă sau deseori schimbat în meciurile în care a început ca titular. Faptul că Jose Mourinho nu îl are la suflet pe francez este un indicator clar că acesta are zilele numărate la Spurs, știut fiind faptul că tehnicianul portughez nu dă înapoi când vine vorba de jucătorii intrați în dizgrația sa.
65 de milioane de euro a cheltuit Daniel Levy pentru transferul lui Ndombele vara trecută, când pe banca lui Spurs se afla încă Pochettino.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo