Campioana Europei, FC Liverpool, are nu mai puțin de 5 jucători în echipa ideală din Premier League alcătuită în funcție de cota de piață a jucătorilor. Raportul Football Benchmark publicat de KPMG dezvăluie că cel mai bun XI din Premier League a ajuns la o sumă record: 1.19 miliarde de euro.

Liverpool domină categoric

Mohamed Salah este în acest moment cel mai scump jucător din Premier League. El este evaluat la 160 de milioane de euro conform KPMG. Ceilalți colegi de la Liverpool care fac parte din echipă sunt din apărare: portarul Alisson Becker și fundașii Trent-Alexander Arnold, Andy Robertson și Virgil Van Dijk.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 3 ORE
Manchester United și Manchester City au și ele câte 2 jucători în echipă. Devenit cel mai scump fundaș central din lume, Harry Maguire este alături de Van Dijk în centrul apărării, în timp ce Paul Pogba este la mijlocul terenului acolo unde se află și N'Golo Kante și Kevin De Bruyne.
Colegii lui Salah din atacul echipei ideale sunt englezi: Raheem Sterling și Harry Kane.

Iata cel mai valoros XI din Premier League:

Alisson (€96m) - Trent Alexander Arnold (€85m), Virgil van Dijk (€98m), Harry Maguire (€69m), Andy Robertson (€67m) - Paul Pogba (€128m), N'Golo Kante (€90m), Kevin de Bruyne (€130m) - Mohamed Salah (€160m), Raheem Sterling (€131mm), Harry Kane (€137m)
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
19/01/2022 LA 22:16