Englezii de la Daily Mail scriu că reluarea campionatului pe 3 aprilie nu este văzută cu ochi buni de către cluburile din Premier League iar acestea ar putea chiar să refuze să joace! Deși un asemenea scenariu pare improbabil, există câteva probleme care fac totuși ca reluarea competiției peste 3 săptămâni să fie dificil de realizat.
Jurnalistul Matt Hughes dezvăluie că mai multe cluburi și-au exprimat îndoielile legate de data aleasă de către Premier League, FA și EFL pentru reluarea campionatelor și a Cupei Angliei, chiar dacă în acel moment va fi permis din partea Guvernului să se dispute partidele în condiții normale. Există mai multe semne de întrebare, însă cele mai importante sunt:
  • Riscul ca mai mulți jucători să fie testați pozitiv cu COVID-19 în perioada în care campionatul este suspendat, fiind deja 7 cluburi afectate: Arsenal, Chelsea, Leiceser, Bournemouth, Manchester City, West Ham, Brighton și Everton.
  • Protejarea integrității competiției prin asigurări că toate cluburile vor putea reveni în acțiune în același timp, lucru care ar fi imposibil dacă mai mulți jucători vor fi infectați în săptămânile următoare
  • Faptul că sunt 69 de jucători din Premier League care au contracte până pe 30 iunie, ceea ce ridică riscul ca integritatea sportului să fie afectată dacă aceștia semnează înțelegeri cu alte cluburi.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23
Miza este una uriașă pentru cluburi, mai ales cele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării și pentru ultimele poziții de UEFA Champions League. Diferențele sunt importante între realizarea și ratarea obiectivelor iar mai multe cluburi avertizează că vor lupta împotriva reluării campionatului dacă simt că sunt dezavantajate.
În ceea ce privește jucătorii care vor fi liberi de contract la finalul lunii iunie, există o opțiune de a fi prelungite cu 28 de zile în cazul unor urgențe, însă toate părțile implicate trebuie să fie de acord pentru ca acest lucru să se întâmple.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08