Hudson-Odoi nu a avut chiar cel mai bun meci al său cu Ajax miercuri seara iar deciziile sale în fața porții nu au fost inspirate. A ratat o ocazie mare în prima repriză și nu a furnizat destule pase bune pentru coechipieri.
Nu trebuie să uităm că el are 18 ani iar progresul său în ultimele 12-15 luni, cu o accidentare… trebuie văzut în mod realist
”Felul în care a muncit pentru echipă, felul în care a recuperat mingiile, a driblat, nu a avut deloc teamă”, a adăugat el.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
”Cred că el este un jucător foarte important pentru noi. Va fi un fotbalist masiv în viitor pentru Chelsea dar trebuie să acceptăm acest progres. Totuși, să ai 18 ani și să joci el, este uimitor” consideră Azpilicueta.
Următorul meci în care Hudson-Odoi își poate dovedi valoarea este deplasarea de la Burnley, meci transmis în direct de Eurosport 1, sâmbătă de la 19:30. Cel mai important lucru pentru jucătorii tineri însă, din punctul de vedere al lui Azpilicueta, este să aibă încredere în ei.
https://i.eurosport.com/2019/10/08/2692348.jpg
”Jucătorii care au mai multă experiență în aceste meciuri încearcă să îi ajute pe tineri. Pentru unii dintre ei este primul sezon din Premier League, primul în Champions League, așa că trebuie să îi ajutăm, să ne folosim experiența pentru a-i menține încrezitori și să le permitem să se exprime în felul care au făcut-o la academie”.
”Este foarte important pentru ei să se simtă încrezători. Este felul în care lucrăm dar este meritul lor pentru că sunt băieți buni, ascultă și doresc să se îmbunătățească la fiecare antrenament. Este calea cea mai bună de a progres”, a afirmat spaniolul.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11