Chelsea venea la Newcastle într-o formă excelentă - echipa lui Frank Lampard era neînvinsă de 11 partide iar acest lucru s-a văzut imediat. Prima parte a partidei a fost dominată copios de echipa londoneză.
Ocaziile au curs încă din debutul partidei, Newcastle neavând practic nicio șansă. În minutul 10 în urma unui corner Ben Chilwell a pus excelent presiune pe Federico Fernandez iar fundașul coțofenelor și-a împins în cele din urmă mingea în propria poartă.

Werner, ratarea sezonului în Premier League

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Meciul a continuat în aceeași direcție iar albaștrii au controlat autoritar ostilitățile - la finalul primei reprize statisticile erau remarcabile. Newcastle a reușit 70 de pase. De cealaltă parte, doar Zouma a pasat de 65 de ori. Posesia lui Newcastle după 45 de minute a fost de 21%.

Newcastle - Chelsea 0-2. Victorie mai clară decât o arată scorul

Chiar dacă echipa lui Steve Bruce a mai dat semne de viață în repriza a doua, tot Chelsea a fost cea care a dictat tonul pe teren. După o ocazie a lui Joelinton în minutul 61, Chelsea s-a hotărât că ar fi cazul să tranșeze această partidă.
Totul a fost concretizat doar patru minute mai târziu după un contraatac școală al londonezilor. O cursă absolut superbă a lui Timo Werner s-a încheiat cu o pasă excelentă pentru Tammy Abraham iar tânărul englez nu a ratat, dublând astfel avantajul echipei lui Frank Lampard.
Soluția lui Steve Bruce a fost introducerea pe final de meci a lui Andy Carroll, atacantul care a marcat trei goluri în trei ani și jumătate. E greu să creezi pericol astfel iar Chelsea a câștigat în cele din urmă confortabil a-5-a partidă consecutivă în acest sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52