Chelsea venea la Newcastle într-o formă excelentă - echipa lui Frank Lampard era neînvinsă de 11 partide iar acest lucru s-a văzut imediat. Prima parte a partidei a fost dominată copios de echipa londoneză.
Ocaziile au curs încă din debutul partidei, Newcastle neavând practic nicio șansă. În minutul 10 în urma unui corner Ben Chilwell a pus excelent presiune pe Federico Fernandez iar fundașul coțofenelor și-a împins în cele din urmă mingea în propria poartă.

Werner, ratarea sezonului în Premier League

Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05
Meciul a continuat în aceeași direcție iar albaștrii au controlat autoritar ostilitățile - la finalul primei reprize statisticile erau remarcabile. Newcastle a reușit 70 de pase. De cealaltă parte, doar Zouma a pasat de 65 de ori. Posesia lui Newcastle după 45 de minute a fost de 21%.

Newcastle - Chelsea 0-2. Victorie mai clară decât o arată scorul

Chiar dacă echipa lui Steve Bruce a mai dat semne de viață în repriza a doua, tot Chelsea a fost cea care a dictat tonul pe teren. După o ocazie a lui Joelinton în minutul 61, Chelsea s-a hotărât că ar fi cazul să tranșeze această partidă.
Totul a fost concretizat doar patru minute mai târziu după un contraatac școală al londonezilor. O cursă absolut superbă a lui Timo Werner s-a încheiat cu o pasă excelentă pentru Tammy Abraham iar tânărul englez nu a ratat, dublând astfel avantajul echipei lui Frank Lampard.
Soluția lui Steve Bruce a fost introducerea pe final de meci a lui Andy Carroll, atacantul care a marcat trei goluri în trei ani și jumătate. E greu să creezi pericol astfel iar Chelsea a câștigat în cele din urmă confortabil a-5-a partidă consecutivă în acest sezon.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Valentin Mihăilă, spre Premier League! Un mare antrenor l-a pus în fruntea listei de achiziții
09/10/2021 LA 16:45
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26