Borussia Dortmund a transmis clar că nu vrea să îl vândă pe norvegian în această vară, însă Haaland este deschis să facă următorul pas în cariera sa, scriu cei de la Daily Mail. Un transfer la campioana Europei sub comanda unui antrenor ca Thomas Tuchel îl atrage pe norvegian, dar albaștrii ar trebui să scoată din buzunare în jur de 180 de milioane de euro.
Chelsea are jucători care ar putea fi oferiți la schimb în negocieri, inclusiv Tammy Abraham, cel cotat la 40 de milioane de lire. Londonezii au adus în discuție deja numele său în negocierile cu Dortmund.

Thomas Tuchel vrea un atacant central la Chelsea

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Tuchel i-a transmsi clar Marinei Granovskaia dar și patronului Roman Abramovich că el consideră că un atacant central este esențial pentru progresul lui Chelsea. Londonezii au nevoie de un atacant dacă vor să se lupte la titlu, consideră germanul.
Mai mulți atacanți au fost luați în considerare, însă profilul lui Haaland și vârsta sa l-au adus în capul listei.
Chelsea consideră că ar fi prea dificilă aducerea lui Harry Kane de la Tottenham în timp ce Romelu Lukaku a declarat săptămâna trecută că vrea să rămână la Inter.
Haaland este dorit de toate cluburile de top din Europa iar Dortmund a informat că norvegianul va mai rămâne un sezon la club. Totuși, asta nu o va opri pe Chelsea să încerce să aducă atacantul care a marcat 40 de goluri sezonul trecut.
Salariul lui Haaland va fi și el unul mare. Mino Raiola, agentul său, va cere cel puțin 300.000 de lire pe săptămâmă, însă Chelsea ar putea acorda o astfel de sumă, astfel că totul se va reduce la negocierile cu Dortmund și suma de transfer.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52