Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, aproape de un nou super transfer. Fundașul dorit de Frank Lampard

Irina Aldea

Publicat 13/06/2020 la 08:13 GMT+3

După informațiile privind transferul lui Timo Werner pe Stamford Bridge, Chelsea este foarte aproape de un alt transfer de excepție.

Chelsea, aproape de un nou super transfer

Credit imagine: Getty Images

Frank Lampard știe că are nevoie de întăriri în defensivă, iar problema liniei de fund ar putea fi soluționată de transferul lui Ben Chilwell (23 de ani) de la Leicester City. Mutarea pare acum și mai probabilă în contextul pandemiei de coronavirus. Vulpile sunt acum nevoite să scadă din prețul de vânzare al fundașului englez, iar Chelsea se află în cărți pentru a-l transfera.
Fundaşul cu 11 prezenţe în naţionala Angliei a fost crescut la academia lui Leicester şi, pe lângă o scurtă perioadă în care a fost împrumutat la Huddersfield, a jucat toată cariera pentru "vulpi", având în palmares şi titlul din Premier League, cucerit într-un sezon de neuitat, 2016. Cotat la 40 de milioane de euro, Chilwell ar fi o altă mare lovitură a englezilor, după Werner şi Ziech.

Premier League revine pe canalele Eurosport

Premier League revine pe Eurosport! Cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului, fanii celui mai spectaculos campionat din lume pot să revadă în acest weekend 4 dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon de până acum! Ziua de sâmbătă începe cu marele derby care a avut loc în luna noiembrie dintre Liverpool și Manchester City pe Anfield! După acest meci, pe Eurosport revine o nouă ediție de Premier League Show! Ziua se va încheia cu cel mai neașteptat meci din această stagiune, cel dintre Southampon și Leicester din octombrie.
Duminică, ziua de Premier League începe și mai devreme cu meciul dintre Wolverhampton și Manchester City, unul care a desființat speranțele la un nou titlu pentru Pep Guardiola. Apoi, o nouă ediție de Premier League Show! În încheierea weekendului plin de fotbal, fanii Premier League pot vedea duelul dintre revelația Sheffield United și Manchester United.

Programul acestui weekend pe Eurosport:

Sâmbătă:
  • 14.00 - Liverpool - Manchester City
  • 15.30 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.45 - Southampton - Leicester
Duminică:
  • 13.30 - Wolverhampton - Manchester City
  • 15.00 - Premier League Show (LIVE)
  • 16.00 - Sheffield United - Manchester United
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo