Chelsea a reușit doar șapte meciuri fără gol primit în toate competițiile din 39 de partide. Lampard a tot schimbat în acest sezon formula defensiv, apelând la diferite sisteme, ori cu patru fundași, ori cu trei fundași centrali. Totuși, Lampard a fost dezamăgit de prestația echipei sale cu Bayern Munchen. Acum este pregătit să facă schimbări semnificative, în special în apărare.
Reece James este considerat viitorul în ceea ce privește postul de fundaș dreapta iar Antonio Rudiger va fi cu siguranță titular câtă vreme va rămâne apt de joc.
Ben Chilwell a fost identificat ca o posibilă soluție pentru postul de fundaș stânga. De asemenea, Kepa, cel mai scump portar din lume, ar putea fi vândut dacă se va găsit o echipă doritoare. O variantă pentru înlocuirea sa este Jan Oblak însă Atletico Madrid va cere probabil o sumă imensă pentru goalkeeperul lor.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 14 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/27/2785119.jpg
Cel mai important însă pentru Lampard este să îi găsească un partener lui Rudiger în centrul apărării. Lampard nu pare să creadă că Tomori sau Christensen poti fi soluții pe termen lung așa că s-a orientat spre Bundesliga. Acolo l-a identificat pe Dayot Upamecano de la RB Leipzig ca fiind soluția ideală.
Arsenal este și ea interesată de Upamecano, care a declarat deja că va aștepta până la sfârșitul sezonului pentru a lua o decizie privind viitorul său: ”Voi vorbi cu agenții și părinții mei la sfârșitul sezonului. Apoi vom lua decizia potrivită”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 15 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59