Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea continuă cumpărăturile de la Ajax. Pe cine a pus ochii Frank Lampard

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/06/2020 la 17:53 GMT+3

Conform presei din Spania, după ce Valencia și-a exprimat interesul pentru a-l împrumuta pe Kepa, Chelsea dorește să îl aducă pe Andre Onana de la Ajax.

Frank Lampard

Credit imagine: Getty Images

Kepa a avut parte de o perioadă dificilă pe Stamford Bridge și rămâne de văzut dacă va putea să îl convingă pe Frank Lampard că merită să rămână la Chelsea.
Kepa a devenit cel mai scump portar din lume când s-a transferat de la Athletic Bilbao pentru 71 de milioane de lire acum doi ani, dar spaniolul de 25 de ani nu s-a ridicat în multe momente la nivelul așteptărilor. Un conflict public cu fostul antrenor Maurizio Sarri urmat de o formă slabă în acest sezon au făcut ca el să fie înlocuit temporar de veteranul Willy Caballero
Marca a informat că Valencia și-a exprimat interesul de a-l aduce pe Kepa sub formă de împrumut pentru doi ani, făcând astfel loc pentru un nou goalkeeper pe Stamford Bridge. Această ofertă ar putea conține o opțiune de cumpărare sau chiar o obligație în acest sens.
Conform Mirror, Chelsea ar urma să ceară o sumă considerabilă pentru plecarea lui Kepa iar Valencia va trebui să îi plătească salariul întreg, adică în jur de 150.000 de lire sterline pe săptămână.

Chelsea, interesată de Andre Onana

Lampard s-a gândit deja la un înlocuitor pentru Kepa. Este vorba de goalkeeperul celor de la Ajax, Andre Onana iar clubul londonez s-ar putea folosi de suma primită de la Valencia pentru a finanța acest transfer.
Ajax a confirmat că a ajuns la un acord cu Stekelenburg, ceea ce a dus la întrebări privind viitorul lui Onana. Conform informațiilor Daily Mail însă, sosirea lui Stekelenburg de la Everton, portar în vârstă de 37 de ani, nu va influența plecarea lui Onana. Jucătorul de 24 de ani dorește să plece în această vară însă, el preferând să ajungă la un club londonez, precum Chelsea sau Tottenham.
Onana, cotat la cel puțin 27 de milioane de lire, este pregătit să accepte și varianta prin care ar rămâne încă un sezon, având în vedere incertitudinile aduse de coronavirus.
Premier League 27-29 iunie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo