Marcos Alonso a deschis scorul în minutul 33, după o respingere norocoasă în careul lui Bournemouth. Giroud a reluat spre poartă, din câțiva metri, centrarea expediată de Reece James, dar mingea a lovit doar bara. Alonso a urmărit excelent faza și a reluat în vinclu, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Ramsdale.
Jucătorii lui Bournemouth s-au trezit în repriza secundă, iar într-un interval de 3 minute, Lerma și King au întors rezultatul. Mai întâi, Jefferson Lerma a trimis cu capul în plasă, după ce a sărit excelent la o lovitură de colț expediată de Fraser. King a adus formația gazdă în avantaj în minutul 57, când a reluat simplu, cu poarta goală, pasa lui Stacey.
Tot trupa lui Frank Lampard a fost cea care a oferit ultima replică a partidei de pe Vitality Stadium. Același Alonso a urmărit mingea respinsă de portarul Ramsdale și a încris cu capul, din plonjon.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
IERI LA 06:40
În urma egalului înregistrat astăzi, Chelsea se menține pe locul 4 în Premier League. Totuși, o victorie pe terenul lui Bournemouth ar fi avantajat și mai mult formația lui Frank Lampard. Dacă ar fi câștigat în această etapă, Chelsea s-ar fi apropiat la 3 puncte de Leicester, care a ajuns la 4 meciuri fără victorie în campionat. De cealaltă parte, Bournemouth rămâne pe locul 17, cu 2 puncte deasupra zona retrogradării.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
IERI LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55