UPDATE // Chelsea continuă campania de transferuri impresionantă. Astăzi, la conferința premergătoare meciului cu Barnsley din Cupa Ligii, Frank Lampard a anunțat că formația londoneză s-a înțeles cu Rennes pentru transferul goalkeeper-ului Edouard Mendy (28 de ani). Internaționalul senegalez va efectua vizita medicală în următoarele zile, apoi va semna cu clubul de pe Stamford Bridge.
În urma transferului lui Edouard Mendy - 24 milioane de euro -, Chelsea va ajunge la 277 milioane de euro cheltuite în fereastra curentă de mercato.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Kai Havertz (80 mil. euro), Timo Werner (53 mil. euro), Ben Chilwell (50,2 mil. euro), Hakim Ziyech (40 mil. euro), Thiago Silva (liber de contract) și Malang Sarr (liber de contract) sunt ceilalți jucători aduși de Chelsea în această vară și cu care Frank Lampard vrea să atace titlul în Premier League.
Știrea inițială
Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, corespondent Sky Sport Italia, rămâne numai o chestiune de timp până când goalkeeper-ul de 28 de ani va fi anunțat oficial de formația londoneză.
În același timp, Fabrizio Romano anunță că, după transferul lui Mendy, Chelsea va încerca să-l aducă pe Declan Rice, mijlocașul lui West Ham.
Chelsea îi caută un înlocuitor pe măsură lui Kepa Arrizabalaga, pentru care clubul de pe Stamford Bridge a plătit 80 milioane de euro în 2018, transformându-l în cel mai scump portar din istoria fotbalului.
Frank Lampard nu mai are încredere în Kepa, după greșelile comise în sezonul precedent, și își dorește să-l aducă pe Edouard Mendy, portarul care a impresionat la Rennes, în Franța.
Visul lui Lampard se află foarte aproape să devină realitate. Potrivit ultimelor informații din presa internațională, transferul lui Mendy este "ca și făcut", iar internaționalul senegalez ar urma să ajungă pe Stamford Bridge în următoarele zile. Edouard Mendy a fost propus la Chelsea de Petr Cech, fostul mare portar care a evoluat atât la Chelsea și Arsenal, cât și la Rennes, echipa lui Mendy.

Transferul lui Edouard Mendy la Chelsea, ca și făcut

Chelsea și Rennes au ajuns deja la un acord comun, iar londonezii ar urma să achite suma de 24 milioane de euro pentru transferul lui Mendy.
Edouard Mendy a ajuns la Rennes vara trecută, în schimbul a numai 4 milioane de euro. Portarul de 28 de ani a bifat 34 de apariții în sezonul precedent, în toate competițiile, reușind să încheie 13 partide fără să încaseze gol.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31