Zilele trecute, presa britanică a scris că Chelsea îl dorește insistent pe Romelu Lukaku, dar formația de pe Stamford Bridge nu vrea să se întărească doar pe plan ofensiv.
Italienii de la Calciomercato susțin că Chelsea este interesată de Adrien Rabiot, mijlocașul la care Juventus este dispusă să renunțe dacă va primi o ofertă de 20 de milioane de €. Sursa citată notează însă că mama francezului, care îi este și impresar, a purtat deja negocieri cu FC Barcelona, astfel că londonezii au concurență serioasă.
Atuul lui Chelsea în acest context este însă Thomas Tuchel, care a lucrat un an cu Rabiot la PSG, înainte ca francezul să plece liber de contract la Juventus, în 2019. Antrenorul german a declarat la vremea respectivă că "Rabiot este un jucător grozav și poate deveni un fotbalist de top". Astfel, posibilitatea de a lucra din nou cu Tuchel i-ar putea surâde mijlocașului de 26 de ani.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
24/09/2021 LA 14:30
https://i.eurosport.com/2021/01/02/2964597.jpg

Adrien Rabiot, scos la vânzare de Juventus

Rabiot are contract cu Juventus până în 2023, dar torinezii vor să scape de el din cauza salariului său foarte mare, care în opinia piemontezilor nu este proporțional cu ceea ce oferă francezul pe teren.
De când a ajuns la Juventus, Rabiot s-a ridicat rareori la nivelul așteptărilor, astfel că gruparea torineză vrea să schimbe liniile din sezonul viitor. Rodrigo Bentancur, Weston McKennie și Arthur Melo sunt considerați jucători mult mai potriviți pentru postul de mijlocaș central la "Bătrâna Doamnă".
În plus, Juventus are serioase probleme financiare, care s-ar agrava foarte mult dacă echipa nu va prinde un loc de Champions League în sezonul viitor, astfel că vânzarea unor fotbaliști, în special a unora dintre cei care au salarii mari, ar reprezenta o gură de oxigen pentru finanțele clubului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
24/09/2021 LA 06:26