Echipa lui Lampard s-a deplasat pe St. James Park cu gândul la faptul că are oportunitatea să se distanțeze decisiv de United, ocupanta locului 5 în campionatul Angliei. "Diavolii" au cea mai grea deplasare a sezonului, duminică, pe terenul lui Liverpool, iar un succes al lui Chelsea ar fi însemnat posibil 8 puncte între cele două formații la capătul rundei 23.
Cu 6 victorii în ultimele 7 partide contra "coțofenelor", Chelsea a intrat decisă în meci și a controlat destul de autoritar partida, creându-și numeroase ocazii de a marca. Echipa lui Steve Bruce a căutat să puncteze pe contra-atac, însă se părea că disputa se îndreaptă spre un rezultat alb, în ceea ce ar fi reprezentat al 6-lea rezultat de egalitate zilei în Premier League.
Doar că în minutul 90+4, Saint Maximin l-a găsit perfect pe Hayden, care a adus o victorie puțin scontată. Atât prin prisma diferenței de valoare, cât și prin a modului în care s-a prezentat situația din teren sâmbătă seară.
Premier League
Newcastle, schimbare radicală în politica de transferuri! Cei 5 fotbaliști doriți de Eddie Howe
ACUM 14 ORE
Chelsea rămâne pe 4, dar are un avans de doar 5 puncte față de United, care va disputa mâine, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1, derbyul campionatului, cu Liverpool. De partea cealaltă, succesul de sâmbătă o urcă pe Newcastle până pe locul 12 în clasament, departe de zona "nisipurilor mișcătoare".

Rezultatele de azi din Premier League

  • Arsenal - Sheffield United 1-1
  • Brigton - Aston Villa 1-1
  • Manchester City - Crystal Palace 2-2
  • Norwich - Bournemouth 1-0
  • Southampton - Wolves 2-3
  • West Ham - Everton 1-1
Au mai rămas de jucat:
Burnley - Leicester (duminică, ora 16:00, Eurosport 1)
Liverpool - Manchester United (duminică, ora 18:30, Eurosport 1)
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Un antrenor de top se află în spatele refuzului lui Dembele de a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 17 ORE
Premier League
Patrick Bamford este blestemat! Vârful lui Leeds s-a reaccidentat la primul meci după revenire
ACUM 17 ORE