Zaha a fost aproape să părăsească Palace vara trecută și a fost nemulțumit de faptul că posibilul său transfer la Arsenal sau Everton nu s-a mai concretizat. Mjilocașul de 27 de ani este nerăbdător să joace la cel mai înalt nivel iar Chelsea, care a primit liber la transferuri după ce interdicția i-a fost redusă, este interesată de ivorian.
Lampard, care a primit un buget de 180 de milioane de euro, dorește mai multă calitate în atac. Antrenorul lui Chelsea ar fi transmis conducerii, conform The Guardian, că pierderea lui Hazard la Real Madrid a scăzut creativitatea în atacul albaștrilor. Zaha, care și-a revenit după un început slab de sezon, ar putea oferi mai multă varietate în ofensivă.
https://i.eurosport.com/2019/03/02/2534840.jpg
Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
ACUM 12 ORE
Chelsea și-ar putea întări și apărarea prin semnarea lui Ake, dar londonezii sunt conștienți că aducerea unor jucători în ianuarie nu va fi ușoară. Contractul lui Zaha expiră în 2023 iar Palace vor cere pentru el 95 de milioane de lire. Palace este hotărâtă să nu accepte mai puțin.
Zaha este cel mai important jucător al lui Palace, iar Chelsea îl dorește și pentru că este deja obișnuit cu rigorile din Premier League și va fi eligibil să joace în UEFA Champions League. Contractele lui Willian și Pedro vor expira la finalul sezonului iar Chelsea va căuta să construiască pentru viitor.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland este reticent cu privire la transferul la Real! Ce variante îi surâd
ACUM 13 ORE
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 15 ORE