Zaha a fost aproape să părăsească Palace vara trecută și a fost nemulțumit de faptul că posibilul său transfer la Arsenal sau Everton nu s-a mai concretizat. Mjilocașul de 27 de ani este nerăbdător să joace la cel mai înalt nivel iar Chelsea, care a primit liber la transferuri după ce interdicția i-a fost redusă, este interesată de ivorian.
Lampard, care a primit un buget de 180 de milioane de euro, dorește mai multă calitate în atac. Antrenorul lui Chelsea ar fi transmis conducerii, conform The Guardian, că pierderea lui Hazard la Real Madrid a scăzut creativitatea în atacul albaștrilor. Zaha, care și-a revenit după un început slab de sezon, ar putea oferi mai multă varietate în ofensivă.
https://i.eurosport.com/2019/03/02/2534840.jpg
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
IERI LA 16:36
Chelsea și-ar putea întări și apărarea prin semnarea lui Ake, dar londonezii sunt conștienți că aducerea unor jucători în ianuarie nu va fi ușoară. Contractul lui Zaha expiră în 2023 iar Palace vor cere pentru el 95 de milioane de lire. Palace este hotărâtă să nu accepte mai puțin.
Zaha este cel mai important jucător al lui Palace, iar Chelsea îl dorește și pentru că este deja obișnuit cu rigorile din Premier League și va fi eligibil să joace în UEFA Champions League. Contractele lui Willian și Pedro vor expira la finalul sezonului iar Chelsea va căuta să construiască pentru viitor.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27