Alexander-Arnold a deschis scorul după o lovitură liberă executată în vinclu (min 14). Tot Liverpool a marcat în minutul 30, după lovitura de cap a lui Firmino. Chelsea a dominat clar a doua repriză și a redus din diferență prin super-execuția lui N'Golo Kante (min 71).
Apărarea lui Jurgen Klopp a rezistat până la final și Liverpool a rămas în continuare lider în Premier League, la cinci puncte în fața lui Manchester City. Chelsea a încheiat a șasea etapă pe poziția a 11-a, cu numai opt puncte adunate.
https://i.eurosport.com/2019/07/04/2631911.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Chelsea - Liverpool 1-2 | Mourinho a vorbit despre forma lui Chelsea

Jose Mourinho a vorbit despre diferența de valoare dintre cele două echipe și a recunoscut adevărata valoare a lui Frank Lampard, aflat la primul sezon pe banca lui Chelsea.
"Realitatea cifrelor spune că Liverpool se află la 10 puncte peste Chelsea. E clar că echipa lui Frank Lampard nu are cum să se bată la primul loc în Premier League. Trebuie să avem răbdare cu tinerii jucători și cu noul manager. Frank Lampard este unul dintre cei mai dedicați oameni cu care am lucrat vreodată și am încredere că va deveni un manager senzațional. Personal, îmi plac ideile lui Chelsea. Stilul lor de joc a fost adaptat la fotbalul modern și la profilul jucătorilor din lot. Dar, în acest moment, este foarte dificil să se lupte pentru câștigarea Premier League.", a declarat Jose Mourinho după meciul din Premier League.
"Sper că Chelsea nu se va obișnui cu rezultatele negative. E cel mai important lucru. Când accepți înfrângerile doar pentru că echipa a jucat bine, nu mai poți fi numit club mare.", a mai spus Jose Mourinho.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37