Chelsea a avut o campanie de achiziții fulminantă, cheltuind peste 200 de milioane de £ pentru noi jucători. În schimb, campiona Liverpool a perfectat până acum un singur transfer, dar Jurgen Klopp a vorbit despre această situație, declarând că Liverpool nu se poate bate cu Chlesea sau Manchester City la acest capitol, întrucât acestea sunt cluburi conduse de oligarhi, în timp ce clubul său este unul total diferit.
https://i.eurosport.com/2020/09/10/2883759.jpg

Frank Lampard: "Liverpool a făcut la fel. Doar Leicester este un club diferit"

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Frank Lampard i-a răspuns lui Jurgen Klopp, spunând că vorbele acestuia i s-au părut amuzante, în contextul în care și Liverpool a cheltuit sume foarte mari pe jucători în trecut: "Nu am fost enervat de ceea ce a spus. Chiar m-au amuzat acele declarații. Atunci când vorbești despre proprietarii de cluburi, nu contează din ce mediu de afaceri provin. Toți sunt foarte bogați și conduc cluburi din Premier League."
Lampard a ținut să-i aducă aminte lui Klopp cum a devenit Liverpool o echipă atât de puternică: "Liverpool este o echipa fantastică, care s-a format în 4-5 ani prin cooptarea de jucători potriviți. În afară de Leicester, care este o poveste cu adevărat incredibilă, toate cluburile care câștigă Premier League au transferat mulți jucători și au cheltuit sume foarte mari. Liverpool i-a adus pe Van Dijk, Alisson, Fabinho, Keita, Mane, Salah, care sunt jucători incredibili, dar care au costat foarte mult."
Managerul "albaștrilor" a subliniat odată în plus că ce a făcut Chlesea acum nu este altceva decât o încercare de a se apropia ca valoare de Liverpool, echipă care a cheltuit foarte mult în trecut pentru a deveni o forță: "Liverpool a cheltuit enorm de-a lungul unei perioade timp. Noi am terminat o perioadă de interdicție de a face transferuri și am încercat să ne îmbunătățim echipa. Nu trebuie să facem prea multe calcule pentru a vedea că și Liverpool a cheltuit foarte mult pentru a avea jucători incredibili."
Lampard nu s-a ferit să laude strategia celor de la Liverpool, dar consideră că succesul pe care "cormoranii" l-au atins a necesitat cheltuieli pe măsură: "Un lucru cu adevărat inteligent pe care l-au făcut cei de la Liverpool a fost să creadă în antrenorul lor, să creadă în sistemul lor câțiva ani buni. Este o poveste grozavă, dar s-a ajuns aici prin cheltuirea a foarte mulți bani pe jucători. Și noi am cheltuit mult vara asta, dar acum începe o muncă foarte grea."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25