Echilibrul numeric s-a rupt cu un minut înainte de pauză, când Christensen l-a faultat pe Mane din postura de ultim apărător. Kepa a ieșit în încercarea de a degaja, însă fundașul lui Chelsea l-a faultat pe senegalez înainte ca portarul să ajungă la minge.
Arbitrul i-a acordat doar cartonaș galben, în primă fază. În urma intervenției tehnologiei VAR, arbitrul l-a eliminat pe Christensen.
Decizia arbitrului a produs bucurie printre jucătorii de rezervă ai lui Liverpool, aflați în tribună. Aceștia au început să aplaude, moment în care Jurgen Klopp a avut o ieșire nervoasă. Potrivit ESPN, managerul "cormoranilor" s-a întors către ei și le-a strigat: 'Sunteți nebuni? Nu facem niciodată așa ceva, ați înțeles?'
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Chelsea - Liverpool 0-2. Mane a reușit "dubla" pentru campioana din Premier League

Așa cum era de așteptat, după eliminarea lui Christensen, Liverpool a controlat categoric repriza secundă de pe Stamford Bridge. Pe teren și-a făcut apariția și Thiago Alcantara, mijlocașul adus recent de la Bayern Munchen. Soarta partidei a fost decisă într-un interval de 4 minute de Sadio Mane. În minutul 50, senegalezul a reluat cu capul în plasă centrarea expediată de Firmino. Mane s-a înălțat minunat și a trimis lângă bară.
4 minute mai târziu, avea să intre în prim-plan, într-un mod negativ, Kepa Arrizabalaga. Portarul lui Chelsea a trimis o pasă defectuoasă în propriul careu, Sadio Mane a interceptat și a reluat în plasă.

Gafă impardonabilă a lui Kepa! Portarul lui Chelsea i-a făcut un "cadou" lui Mane

N-a fost prima mare eroare comisă de Kepa, pe care Lampard l-ar putea scoate din nou din calculele sale, așa cum a mai făcut-o în sezonul precedent.

Thiago a comis penalty, la 28 de minute după debutul său la Liverpool. Alisson a salvat

Chelsea a încercat să revină pe tabelă, iar cea mai mare șansă a venit în minutul 73, când Thiago l-a faultat în careu pe Timo Werner. Așadar, la numai 28 de minute după debutul său la Liverpool, mijlocașul spaniol și-a pus echipa în pericol. Alisson l-a salvat pe Thiago, reușind să apere execuția lui Jorginho.

Thiago Alcantara comite penalty, după numai 28 de minute petrecute în tricoul lui Liverpool

Mane s-a aflat foarte aproape de hattrick în prelungirile meciului, însă șutul său a fost deviat de Tomori pe lângă poartă.
S-a încheiat 2-0 pentru Liverpool, care a acumulat 6 puncte în debutul sezonului din Premier League.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24