Liverpool a început mai bine meciul de pe Stamford Bridge, însă ocaziile jucătorilor lui Jurgen Klopp n-au fost foarte periculoase. Firmino a fost căutat în mod intens de coechipierii săi în careu, însă brazilianul a fost marcat excelent de fundașii lui Chelsea. Salah și Robertson și-au încercat la rândul lor norocul la poarta lui Kepa, însă fără succes.
Cu un minut înainte de pauză, Chelsea a primit o lovitură extrem de grea. Christensen l-a faultat la marginea careului pe Mane, din postura de ultim apărător. Kepa a ieșit în încercarea de a degaja, însă fundașul lui Chelsea l-a faultat pe senegalez înainte ca portarul să ajungă la minge.
Arbitrul i-a acordat doar cartonaș galben, în primă fază. În urma intervenției tehnologiei VAR, arbitrul l-a eliminat pe Christensen.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 4 ORE

Chelsea, în 10 oameni împotriva lui Liverpool! Christensen a fost eliminat, după intervenția VAR

Chelsea - Liverpool 0-2. Mane a reușit "dubla" pentru campioana din Premier League

Așa cum era de așteptat, Liverpool a controlat categoric repriza secundă de pe Stamford Bridge. Pe teren și-a făcut apariția și Thiago Alcantara, mijlocașul adus recent de la Bayern Munchen. Soarta partidei a fost decisă într-un interval de 4 minute de Sadio Mane. În minutul 50, senegalezul a reluat cu capul în plasă centrarea expediată de Firmino. Mane s-a înălțat minunat și a trimis lângă bară.
4 minute mai târziu, avea să intre în prim-plan, într-un mod negativ, Kepa Arrizabalaga. Portarul lui Chelsea a trimis o pasă defectuoasă în propriul careu, Sadio Mane a interceptat și a reluat în plasă.

Gafă impardonabilă a lui Kepa! Portarul lui Chelsea i-a făcut un "cadou" lui Mane

N-a fost prima mare eroare comisă de Kepa, pe care Lampard l-ar putea scoate din nou din calculele sale, așa cum a mai făcut-o în sezonul precedent.

Thiago a comis penalty, la 28 de minute după debutul său la Liverpool. Alisson a salvat

Chelsea a încercat să revină pe tabelă, iar cea mai mare șansă a venit în minutul 73, când Thiago l-a faultat în careu pe Timo Werner. Așadar, la numai 28 de minute după debutul său la Liverpool, mijlocașul spaniol și-a pus echipa în pericol. Alisson l-a salvat pe Thiago, reușind să apere execuția lui Jorginho.

Thiago Alcantara comite penalty, după numai 28 de minute petrecute în tricoul lui Liverpool

Mane s-a aflat foarte aproape de hattrick în prelungirile meciului, însă șutul său a fost deviat de Tomori pe lângă poartă.
S-a încheiat 2-0 pentru Liverpool, care a acumulat 6 puncte în debutul sezonului din Premier League.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 11 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38