Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool a învins-o pe Chelsea pe Stamford Bridge! Mane a adus victoria printr-o "dublă"

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/09/2020 la 21:15 GMT+3

Liverpool a câștigat derby-ul cu Chelsea, scor 2-0, în etapa a doua din Premier League. Sadio Mane a marcat o "dublă" pentru formația lui Jurgen Klopp, care a acumulat 6 puncte în noua stagiune.

Liverpool a învins-o pe Chelsea, în etapa a 2-a din Premier League

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a început mai bine meciul de pe Stamford Bridge, însă ocaziile jucătorilor lui Jurgen Klopp n-au fost foarte periculoase. Firmino a fost căutat în mod intens de coechipierii săi în careu, însă brazilianul a fost marcat excelent de fundașii lui Chelsea. Salah și Robertson și-au încercat la rândul lor norocul la poarta lui Kepa, însă fără succes.
Cu un minut înainte de pauză, Chelsea a primit o lovitură extrem de grea. Christensen l-a faultat la marginea careului pe Mane, din postura de ultim apărător. Kepa a ieșit în încercarea de a degaja, însă fundașul lui Chelsea l-a faultat pe senegalez înainte ca portarul să ajungă la minge.
Arbitrul i-a acordat doar cartonaș galben, în primă fază. În urma intervenției tehnologiei VAR, arbitrul l-a eliminat pe Christensen.
picture

Chelsea, în 10 oameni împotriva lui Liverpool! Christensen a fost eliminat, după intervenția VAR

Chelsea - Liverpool 0-2. Mane a reușit "dubla" pentru campioana din Premier League

Așa cum era de așteptat, Liverpool a controlat categoric repriza secundă de pe Stamford Bridge. Pe teren și-a făcut apariția și Thiago Alcantara, mijlocașul adus recent de la Bayern Munchen. Soarta partidei a fost decisă într-un interval de 4 minute de Sadio Mane. În minutul 50, senegalezul a reluat cu capul în plasă centrarea expediată de Firmino. Mane s-a înălțat minunat și a trimis lângă bară.
4 minute mai târziu, avea să intre în prim-plan, într-un mod negativ, Kepa Arrizabalaga. Portarul lui Chelsea a trimis o pasă defectuoasă în propriul careu, Sadio Mane a interceptat și a reluat în plasă.
picture

Gafă impardonabilă a lui Kepa! Portarul lui Chelsea i-a făcut un "cadou" lui Mane

N-a fost prima mare eroare comisă de Kepa, pe care Lampard l-ar putea scoate din nou din calculele sale, așa cum a mai făcut-o în sezonul precedent.

Thiago a comis penalty, la 28 de minute după debutul său la Liverpool. Alisson a salvat

Chelsea a încercat să revină pe tabelă, iar cea mai mare șansă a venit în minutul 73, când Thiago l-a faultat în careu pe Timo Werner. Așadar, la numai 28 de minute după debutul său la Liverpool, mijlocașul spaniol și-a pus echipa în pericol. Alisson l-a salvat pe Thiago, reușind să apere execuția lui Jorginho.
picture

Thiago Alcantara comite penalty, după numai 28 de minute petrecute în tricoul lui Liverpool

Mane s-a aflat foarte aproape de hattrick în prelungirile meciului, însă șutul său a fost deviat de Tomori pe lângă poartă.
S-a încheiat 2-0 pentru Liverpool, care a acumulat 6 puncte în debutul sezonului din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo