Chelsea a avut o campanie de achiziții fantastică, cheltuind peste 250 de milioane de € pe jucători ca Timo Werner, Kai Havertz, Ben Chilwell și Edouard Mendy, în timp ce Thiago Silva a ajuns liber de contract sub comanda lui Frank Lampard.
Datorită acestor transferuri, lotul londonezilor s-a aglomerat simțitor și mai mulți jucători vor părăsi echipa. Ross Barkley a fost deja împrumutat pentru un sezon la Aston Villa, dar mai sunt și alți jucători pe picior de plecare.

Alonso, Loftus-Cheek și Rudiger pleacă de la Chelsea

Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Marcos Alonso este unul dintre ei, el intrând în disgrația lui Frank Lampard. Spaniolul a strălucit în primele sale 3 sezoane la Chelsea, dar de la venirea lui Lampard evoluțiile sale nu au mai convins și totul a culminat cu schimbarea de la pauza meciului cu West Bromwich. După acest meci, Lampard a acuzat public evoluția fundașului spaniol și este tot mai clar că acesta va părăsi clubul londonez, mai ales că pe postul său a fost adus Ben Chilwell.
Presa britanică a scris că Alonso este dorit de Antonio Conte la Inter, o mutare foarte probabilă ținând cont de ralația bună pe care cei 2 au avut-o în timpul când Conte a fost antrenorul albaștrilor.
Ruben Loftus-Cheek este un alt jucător care ar putea pleca săptămâna aceasta. Mijlocașul de 24 de ani mai are contract cu Chelsea până în 2024, dar șansele să joace în acest sezon sunt foarte mici. Totuși, Chelsea ar dori doar să îl împrumute la un club unde să evolueze constant, nu să îl cedeze definitiv.
"Există posibilitatea ca Ruben să pelce pentru a juca mai mult, cred că ar fi minunat pentru el", a spus Frank Lampard acum câteva zile.
Un al 3-lea jucător care s-ar putea despărți de londonezi este Antonio Rudiger. Fundașul german de 27 de ani nu a jucat niciun minut în acest sezon, iar la ultimele 4 meciuri (Premier League și Cupa Ligii) nici măcar nu a fost inclus în lot, ceea ce indică faptul că nu va intra în vederile lui Lampard, deci o plecare este foarte probabilă.
Chelsea nu a început strălucit campionatul, acumulând doar 4 puncte în primele 3 etape. După victoria de la Brighton (3-1), londonezii au pierdut acasă cu Liverpool (0-2), iar apoi au remizat (3-3) pe terenul nou promovatei West Bromwich, într-un meci în care au fost conduși cu un neverosimil 3-0 la pauză.
Chelsea va deschide etapa a 4-a din Premier League, sâmbătă de la ora 14:30, când vor întâlni pe Stamford Bridge pe Crystal Palace, echipă care a învins-o acum 2 etape în deplare pe Manchester United.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40