Chelsea a avut parte de un meci dificil în această seară, împotriva ultimei clasate din Premier League. Cu înfrângeri pe linie de când s-a reluat sezonul, Norwich este retrogradată matematic în Championship, de acolo de unde reușea să promoveze în urmă cu un an. În ciuda poziției din clasament, "canarii" lui Daniel Farke au luptat pentru fiecare minge și le-au pus adevărate probleme elevilor lui Lampard.
Chelsea avea nevoie disperată de o victorie în această seară pentru a menține avansul față de contracandidatele la locurile de UEFA Champions League. Deși multă lume se aștepta la o victorie categorică, "albaștrii" s-au impus la limită, prin golul înscris de Olivier Giroud în prelungirile primei reprize. Atacantul francez a reluat cu capul centrarea expediată de Christian Pulisic și a ajuns la cota 6 în sezonul curent din Premier League.

Chelsea continuă lupta pentru locurile de Champions League

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
Cu 2 etape rămase din sezonul curent, Chelsea se află pe locul 3, cu 4 puncte avans față de Leicester și Manchester United, care au un meci mai puțin disputat. Formația de pe Stamford Bridge va evolua în următoarea rundă împotriva campioanei Liverpool (22 iulie), urmând să încheie sezonul pe teren propriu, contra lui Wolves (26 iulie), o altă echipă care aleargă după un loc în Champions League.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40