Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, ofertă de 85 de milioane de euro pentru Kai Havertz. Abramovich, de neoprit

Cristian Mihală

Actualizat 09/06/2020 la 07:49 GMT+3

Roman Abramovich și Chelsea sunt într-o ofensivă totală pe piața transferurilor. Daily Mail anunță că gruparea de pe Stamford Bridge a făcut o ofertă de 85 de milioane de euro pentru Kai Havertz, tânărul mijlocaș ofensiv de 20 de ani al lui Leverkusen, iar șansele să se ajungă la un acord sunt mari.

Roman Abramovich face din nou din Chelsea o forță a Europei

Credit imagine: Reuters

După o perioadă în care a avut interzis să facă transferuri, Abramovich pare dispus să investească enorm pentru a-i oferi lui Lampard o echipă care să domine Anglia în următorul deceniu. Chelsea este în acest moment o formație extrem de tânără, iar mutările anticipate vor urma această direcție, ținte fiind cei mai în formă tineri jucători de pe bătrânul continent.
După ce transferul lui Timo Werner e ca și rezolvat, "albaștrii" vor încerca aducerea altui mare star din Bundesliga, Kai Havertz. Conform Daily Mail, boardul londonezilor a făcut deja o ofertă de 85 de milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv. Deși "aspirinele" nu au dat încă un răspuns favorabil (oficialii nemților tocmai au refuzat o ofertă de la Real Madrid pentru Kai Havertz), șansele să se ajungă la un acord sunt mari.
Mijlocașul e nerăbdător să ajungă sub comanda lui Lampard, în condițiile în care la Chelsea ar avea postul de titular asigurat, tehnicianul demonstrând în acest sezon că se bazează pe foarte mulți jucători extrem de tineri.
"Nu știm încă unde va evolua Kai sezonul viitor. Toate cluburile mari din Germania și din Europa sunt pe urmele lui. Din punctul meu de vedere, are abilitatea de a juca oriunde", a spus Simon Rolfes, directorul sportiv al lui Leverkusen pentru sursa citată.
Pe lângă Werner și Havertz, Chelsea a rezolvat încă din iarnă transferul lui Hakim Ziyech, de la Ajax, astfel că se anunță un atac exploziv pentru trupa de pe Stamford Bridge în stagiunea următoare.
35 de goluri în 114 partide are Havertz pentru Leverkusen, cifre incredibile având în vedere vârsta sa, dar și postul pe care evoluează. Tânărul jucător a debutat la naționala Germaniei din 2018 și a strâns 7 selecții pentru "Die Mannschaft".

Cum ar putea arăta Chelsea sezonul viitor

Dacă transferurile plănuite de Roman Abramovich vor fi făcute, Chelsea poate redeveni o forță de luat în calcul în cel mai puternic campionat din lume pentru câștigarea titlului.
Albaștrii au cucerit Premier League ultima oară în sezonul 2016-2017, când Diego Costa și Eden Hazard au fost conduși magistral de pe bancă de Antonio Conte, aflat la primul său sezon pentru londonezi.
Acum, Frank Lampard va avea la dispoziție o echipă tânără, dar care poate pune probleme lui Liverpool și City, cele două mari forțe din Premier League.
Posibil prim "11" pentru Chelsea
Kepa - Azpilicueta, Rudiger, Zouma(Tomori), Reece James - Havertz, Kante, Jorginho - Ziyech, Werner, Pulisic (Mount)
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo