Chelsea traversa o perioadă dificilă din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme. Londonezii au pierdut derby-ul cu Liverpool și apoi au scos doar un punct din meciul cu West Bromwich în Premier League, iar la mijlocul acestei săptămâni au fost eliminați și din Cupa Ligii, după înfrângerea la penalty-uri contra lui Tottenham.
Criza părea că se prelungește pentru echipa lui Lampard, deoarece la pauza meciului cu Palace tabela arăta 0-0, chiar dacă "albaștrii" au dominat categoric prima repriză.
În partea secundă londonezii au trecut repede în avantaj, prin reușita lui Ben Chilwell din minutul 50, care debutează astfel cu gol pentru Chelsea înre-un meci din Premier League. În minutul 66, fundașul stânga transferat în această vară a devenit servant. El a centrat ideal pentru Zouma, care a dublat avantajul gazdelor cu o lovitură de cap din apropierea porții.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 16 ORE
În minutul 78, Jorginho a făcut 3-0, după ce a transformat un penalty obținut de Tammy Abraham. Peste doar 4 minute, Chelsea a beneficiat de un alt penalty, în urma unui fault asupra lui Kai Havertz, iar același Jorginho a închis tabela la 4-0.
Astfel, Chelsea oprește seria de rezultate negative după un meci pe care l-a controlat de la un capăt la altul, jucătorii de la Palace neavând nici măcar un șut pe poartă.
După pauza de 2 săptămâni pentru meciurile echipelor naționale, Chelsea va întâlni acasă pe Southampton în Premier League, iar apoi va debuta și în Champions League, contra Sevillei, tot pe teren propriu. Crystal Palace rămâne cu 6 puncte în clasament, iar în etapa următoare va juca acasă contra lui Brighton.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 17 ORE
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 18 ORE