Partida a început cum nu se putea mai rău pentru echipa lui Frank Lampard. WBA era deja în avantaj în minutul 4 după o lovitură de cap prost executată de Marcos Alonso de care a profitat Robinson, care a deschis scorul pentru gazde.
Doar 20 de minute mai târziu, probabil că Lampard se gândea că totul trebuie să fie doar un vis urât. Thiago Silva, cel care a fost numit căpitan chiar la debut și cel care trebuia să aducă siguranță apărării a comis o gafă impartonabilă care îi aduce mingea pe tavă aceluiași Robinson, care dublează lejer avantajul lui WBA.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

West Bromwich - Chelsea. Un nou festival de goluri în Premier League

Dezastrul a continuat pentru Chelsea și după doar cinci minute, era deja 3-0 pentru WBA după reușita lui Bartley, cel care nu era în offside grație poziției lui Reece James. Defensiva lui Chelsea a fost un adevărat ”horror show” pe tot parcursul meciului iar Lampard are multe de reparat. Chelsea a comis trei erori care au dus la goluri în acest sezon. Tot atâtea au comis în întreaga stagiune 2019/2020.
Chelsea a marcat de două ori în a doua repriză prin Mount și Hudson-Odoi, cel care a adus mai multă creativitate la mijloc după ce l-a înlocuit pe Kovacic. Echipa lui Lampard a avut 75% posesie, însă greșelile din apărarea au fost prea mari. Cu toate acestea, presiunea din final de meci a adus golul egalării marcat de Tammy Abraham, dar albaștrii vor pleca dezamăgiți de la WBA.
Dacă atunci când apărarea lui Chelsea era surprinsă pe faza de tranziție putem arunca vina pe Lampard, de această dată erorile individuale au fost cele decisive. Strict analizând acest meci, Chelsea are nevoie de mai multă calitate în apărare. Vestea proastă este că Thiago Silva, cel care trebuia să fie o soluție, este, deocamdată, doar o nouă problemă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53