Începutul de partidă a fost unul destul de echilibrat, Sheffield United în mare parte echipa în control iar acest lucru s-a concretizat chiar în minutul 18 prin golul reușit de McGoldrick. După ce Baldock a trecut prea ușor de Mason Mount a urmat o centrare excelentă către McBurnie, însă lovitura sa a fost respinsă de Kepa. Nu suficient de bine totuși pentru că mingea a ajuns direct la McGoldrick care nu avea cum să rateze de acolo.
Așadar defensiva lu Chelsea a clacat din nou și nu avea să fie pentru ultima oară în acest meci. Chelsea a încercat să revină în partidă însă pasele mai mult laterale și statice ale lui Jorginho și Barkley au oferit o acuratețe de 91% însă nu au reușit să penetreze apărarea adversă.
Dacă Chelsea n-a putut să marcheze, Sheffield n-a ezitat. După ce McBurnie a câștigat o lovitură liberă în jumătatea lui Chelsea care a fost bătută scurt, centrarea lui Stevens ajunge cu o precizie remarcabilă la același McBurnie al cărei lovitură de cap este imparabilă și aduce dublarea avantajului gazdelor. O primă repriză în care Chelsea a avut posesia, dar Sheffield a controlat partida.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
După pauză Lampard i-a trimis pe teren pe Marcos Alonso și Antonio Rudiger în locul lui Mount și Christensen, trecând astfel la o apărare în trei, însă concret nu s-a văzut nicio diferență. Chelsea a continuat jocul apatic iar ocaziile au lipsit cu desăvârșire.
Inevitabilul s-a produs în minutul 77 când McGoldrick a condus un contraatac, a trimis o pasă nu chiar ideală spre Mousset iar acesta a revenit cu o centrare către colegul său. A respins Rudiger însă extrem de slab iar mingea ajunge la McGoldrick care nu ratează ocazia să facă dubla. K.O. pentru Chelsea care poate să părăsească top 4 dacă rezultatele nu vor merge în favoarea sa.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24