Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea pierde la Sheffield United și riscă să iasă din top 4 în Premier League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/07/2020 la 21:26 GMT+3

Chelsea a pierdut cu 3-0 la Sheffield United, golurile fiind marcate de David McGoldrick (dublă) și Ollie McBurnie.

Sheffield United's Oliver McBurnie celebrates scoring his side's second goal during the Premier League match between Sheffield United and Chelsea FC at Bramall Lane on July 11, 2020 in Sheffield, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Începutul de partidă a fost unul destul de echilibrat, Sheffield United în mare parte echipa în control iar acest lucru s-a concretizat chiar în minutul 18 prin golul reușit de McGoldrick. După ce Baldock a trecut prea ușor de Mason Mount a urmat o centrare excelentă către McBurnie, însă lovitura sa a fost respinsă de Kepa. Nu suficient de bine totuși pentru că mingea a ajuns direct la McGoldrick care nu avea cum să rateze de acolo.
Așadar defensiva lu Chelsea a clacat din nou și nu avea să fie pentru ultima oară în acest meci. Chelsea a încercat să revină în partidă însă pasele mai mult laterale și statice ale lui Jorginho și Barkley au oferit o acuratețe de 91% însă nu au reușit să penetreze apărarea adversă.
Dacă Chelsea n-a putut să marcheze, Sheffield n-a ezitat. După ce McBurnie a câștigat o lovitură liberă în jumătatea lui Chelsea care a fost bătută scurt, centrarea lui Stevens ajunge cu o precizie remarcabilă la același McBurnie al cărei lovitură de cap este imparabilă și aduce dublarea avantajului gazdelor. O primă repriză în care Chelsea a avut posesia, dar Sheffield a controlat partida.
După pauză Lampard i-a trimis pe teren pe Marcos Alonso și Antonio Rudiger în locul lui Mount și Christensen, trecând astfel la o apărare în trei, însă concret nu s-a văzut nicio diferență. Chelsea a continuat jocul apatic iar ocaziile au lipsit cu desăvârșire.
Inevitabilul s-a produs în minutul 77 când McGoldrick a condus un contraatac, a trimis o pasă nu chiar ideală spre Mousset iar acesta a revenit cu o centrare către colegul său. A respins Rudiger însă extrem de slab iar mingea ajunge la McGoldrick care nu ratează ocazia să facă dubla. K.O. pentru Chelsea care poate să părăsească top 4 dacă rezultatele nu vor merge în favoarea sa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo