Chelsea a reușit o campanie de transferuri impresionantă în această vară, sub comanda patronului miliardar, Roman Abramovich, reușind să-i aducă pe Kai Havertz (80 mil. euro), Timo Werner, (53 mil. euro), Ben Chilwell (50,2 mil. euro), Hakim Ziyech (40 mil. euro), Thiago Silva (liber de contract) și Malang Sarr (liber de contract).
Frank Lampard a primit toți jucătorii pe care i-a dorit în perioada curentă de mercato și privește optimist către noul sezon din Premier League. Cu forțe noi, trupa de pe Stamford Bridge speră să se lupte pentru titlul de campioană cu Liverpool și Manchester City, echipele care au dominat fotbalul englez în ultimele sezoane.
Chelsea a cucerit ultimul titlu de campioană în 2017, iar de atunci cu greu s-a mai apropiat de podiumul din Premier League. Lampard își dorește ca lucrurile să stea diferit în următoarea stagiune și, de ce nu, Chelsea să devină pentru a 7-a oară campioană a Angliei.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
IERI LA 09:11
În ciuda transferurilor impresionante reușite de Abramovich la Chelsea de-a lungul timpului, se pare că patronul rus are o oarecare "sensibilitate". Așa cum a mărturisit chiar Carlton Cole, fostul jucător de pe Stamford Bridge, Abramovich are o regulă de la care nu se abate: nu vinde jucători la Tottenham, echipa vecină din Londra.

Carlton Cole, fostul jucător de la Chelsea: "Abramovich nu m-a lăsat să merg la Tottenham"

Crescut la academia lui Chelsea, Cole a fost promovat la prima echipă a londonezilor în 2002, urmând să bifeze numai 34 de apariții în 4 sezoane. Fostul atacant a fost mai mult împrumutat, iar în final a fost cumpărat de West Ham, în 2006.
Recent, Carlton Cole a povestit cum Roman Abramovich l-a oprit să plece la Tottenham, deși jucătorul efectuase deja vizita medicală la formația rivală.
"Aproape semnasem cu Tottenham. Efectuasem deja vizita medicală, iar totul era pregătit. Roman Abramovich a aflat și mi-a spus 'Trebuie să vii înapoi, nu semnezi cu ei. Nu poți să mergi la Spurs pentru că nu fac afaceri cu ei'.", a spus Carlton Cole, citat de Daily Mail.
Din momentul în care Abramovich a ajuns la conducerea lui Chelsea - în 2003 - un singur jucător a plecat de pe Stamford Bridge la Tottenham. Se întâmpla în 2009, când portarul Carlo Cudicini ajungea la echipa rivală liber de contract.
Carlton Cole s-a retras în urmă cu 2 ani, după o scurtă aventură în campionatul Indoneziei. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la echipe precum Celtic, Aston Villa și Sacramento FC. Cole a bifat și 7 apariții la naționala Angliei.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05