Mauzio Sarri dorește să îl aducă la Torino pe mijlocașul italian cu care a mai lucrat la Napoli și Chelsea și este pregătit să îl ofere pe Pjanic la schimb. Jorginho a jucat un rol esențial în planurile tactice ale lui Sarri de fiecare dată când a fost alături de antrenorul italian.
Juventus a avut discuții privind plecarea lui Pjanic și la Barcelona sau Paris Saint-Germain. Mijlocașuk de 30 de ani, care se află la Juventus din 2016, ar fi putut ajunge la Barca într-un schimb cu Arthur însă acesta a hotărât să rămână pe Camp Nou. Directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, este un mare fan al lui Pjanic.
Decizia lui Arthur i-a determinat pe cei de la Juventus să intensifice negocierile cu Chelsea pentru a vedea dacă englezii sunt dispuși să renunțe la Jorginho, cel care a ajuns pe Stamford Bridge acum doi ani, în același an ca Sarri. Italianul de 28 de ani a devenit unul dintre cei mai buni jucători de la Chelsea între timp. Totuși, în mod paradoxal, forma sa-a îmbunătățit după plecarea lui Sarri la Juventus.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
https://i.eurosport.com/2020/05/14/2818725.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38