Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea și United pregătesc 50 milioane de euro pentru un atacant din Franța. Ce a spus jucătorul

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/01/2020 la 13:14 GMT+2

Moussa Dembele a lămurit zvonurile potrivit cărora atacantul ar putea pleca în această lună de la Olympique Lyon. Jucătorul de 23 de ani, cotat la 40 milioane de euro, a negat faptul că ar putea pleca la Chelsea sau Manchester United în perioada curentă de mercato.

solskjaer lampard

Credit imagine: Getty Images

Dembele se află într-o formă excelentă în actualul sezon. Francezul a înscris în ultimele 5 partide disputate de formația aflată pe locul 7 în Ligue 1, și este cel mai bun marcator al lui Lyon în campionat, cu 11 reușite. Potrivit Foot Mercato, United și Chelsea se luptă pentru semnătura atacantului, cele două cluburi din Anglia fiind pregătite să plătească 50 milioane de euro.
Moussa Dembele a înscris și aseară, în semifinala Cupei Ligii Franței câștigată de Olympique Lyon împotriva lui Lille, scor 3-2. Atacantul a reușit un gol și o pasă de gol în cele 90 de minute, apoi a transformat primul penalty de la loviturile de departajare. Ciprian Tătărușanu, titular în poarta lui Lyon, a fost eroul formației pregătite de Rudi Garcia, reușind să apere prima execuție a celor de la Lille.
Moussa Dembele
La finalul meciului din Cupa Ligii, Dembele a vorbit despre posibila sa mutare în Premier League, la una dintre echipele de top ale Angliei, încă din această iarnă:
"Sunt jucătorul lui Lyon și voi rămâne aici până la finalul sezonului. Nu cred că va exista vreo plecare în această iarnă. Se zvonesc multe lucruri, dar eu încerc să le ignor și să mă concentrez pe fotbal.", a spus Dembele.
Lyon va juca în finala Cupei Ligii Franței împotriva câștigătoarei dintre PSG și Reims. Campioana Franței va juca diseară, pe Parc des Princes, contra lui Reims, în cealaltă semifinală.

Tătărușanu, omul meciului în semifinala Cupei Ligii

Ciprian Tătărușanu a reușit cel mai bun meci în poarta lui Lyon de când a ajuns la fosta campioană a Franței.
Olympique Lyon s-a calificat în finala Cupei Ligii după loviturile de departajare în partida contra celor de la Lille. Portarul naționalei României, Ciprian Tătărușanu, a fost eroul celor de la Lyon, reușind să apere primul penalty din serie în fața lui Bamba.
Ciprian Tătărușanu a fost desemnat jucătorul meciului de fanii lui Lyon. Internaționalul român va apăra și în finala de pe 4 aprilie care va avea loc pe Stade de France din Paris.
"Vă mulțumesc mult că m-ați ales jucătorul meciului. Eu și toată echipă vă așteptăm pe Stade de France pentru marea finală.", a spus Tătărușanu după calificare.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo