Dacă Werner a început deja să înscrie pe bandă rulantă pentru Chelsea, Havertz încă este așteptat să-și demonstreze calitățile cu care s-a consacrat la Bayer Leverkusen. Havertz a înscris un singur gol în Premier League, de când a ajuns pe Stamford Bridge.
Lampard a prins deja "gustul" transferurilor din Bundesliga, iar Kicker anunță că managerul lui Chelsea pregătește o nouă mutare răsunătoare. Potrivit jurnaliștilor germani, Chelsea se află pe urmele lui Matthias Ginter (26 de ani), fundașul central al Borussiei Monchegladbach.

Ginter, dorit de Lampard la Chelsea

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 11 ORE
Campion mondial cu Germania în 2014, Ginter a impresionat atât la Dortmund, cât și la echipa actuală. Tânărul fundaș a fost comparat de legendarul Lothar Matthaus cu Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid.
"Ginter a devenit un lider în linia defensivă, la fel ca Sergio Ramos la Real Madrid.", spunea, cu ceva timp în urmă, Matthaus.
Lampard l-a adus deja în centrul apărării pe experimentatul Thiago Silva, dar managerul lui Chelsea își dorește să mai aibă o variantă pentru acel post extrem de important, iar Ginter pare soluția potrivită. Lampard ia în calcul și o posibilă despărțire de Antonio Rudiger, care s-a aflat foarte aproape de un împrumut la Tottenham, în vară.
Cotat la 32 milioane de euro de tranfermarkt.com, Ginter a adunat, per total, 234 de meciuri în Bundesliga. El s-a aflat în lotul naționalei Germaniei în 2014, când trupa lui Low a devenit campioană mondială, după o finală cu Argentina. Totuși, fundașul lui Monchengladbach n-a bifat vreun minut la turneul final din Brazilia.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53