Fotbal
Premier League

Chelsea transferă de la Manchester United! Ce jucător vrea să aducă Lampard pe Stamford Bridge

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Frank Lampard vrea să îl aducă pe Angel Gomes

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
30/06/2020 la 15:12

Chelsea este dispusă să îi facă o ofertă consistentă lui Angel Gomes, adolescentul refuzând deja prelungirea contractului cu Manchester United.

Ole Gunnar Solskjaer a confirmat că United nu a reușit să ajungă la un nou acord cu Gomes iar el va părăsi clubul imediat ce îi expiră contractul în vara aceasta. Conform The Independent, mijlocașul a refuzat o ofertă de 25.000 de lire pe săptămână pentru că are oferte mai bune din alte părți.

Una dintre aceste oferte este cea a lui Chelsea, fiind implicat și supergaentul Pini Zahavi, însă Gomes a atras interesul și unor echipe din afara Angliei. Gomes a fost contactat de cluburi din Germania, Spania, Italia și Portugalia, de el fiind interesate echipe precum Hamburg, Valencia sau Benfica.

Premier League

De nerecunoscut! Mateja Kezman, fostul atacant al lui Chelsea, a uimit pe toată lumea cu noul look

PESTE 18 MINUTE

Când a fost întrebat dacă Gomes va părăsi United, Solskjaer a răspuns: ”Nu am nicio veste. Nu am auzit nimic de la ei de aseară, se pare că nu au ajuns la un acord. Astfel că pare că va pleca, da”.

Manchester United, interesată și ea de un jucător de la Chelsea

Recent, s-a vorbit și despre interesul lui Manchester United pentru Willian de la Chelsea. Actualul acord al internaționalului brazilian urmează să expire pe 30 iunie iar Chelsea nu îi va mai oferi prelungirea de trei ani pe care și-o dorește. Politica clubului este de a oferi prelungiri pe doar un an fotbaliștilor care au depășit vârsta de 30 de ani.

Conform France Football, United a intrat în contact cu jucătorul și cu agentul său, Kia Joorabchian, pentru a-și exprima interesul pentru brazilianul de 31 de ani. Paris Saint-Germain și Real Madrid sunt și ele interesate, însă giganții spanioli, la fel ca Chelsea, nu vor să îi ofere un contract pe trei ani.

Premier League

Primul jucător care pleacă în această vară de la Liverpool. Klopp a confirmat: ”Totul este stabilit”

ACUM 2 ORE
Premier League

John Stones ar putea pleca de la Manchester City în această vară

ACUM 3 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol