Ole Gunnar Solskjaer a confirmat că United nu a reușit să ajungă la un nou acord cu Gomes iar el va părăsi clubul imediat ce îi expiră contractul în vara aceasta. Conform The Independent, mijlocașul a refuzat o ofertă de 25.000 de lire pe săptămână pentru că are oferte mai bune din alte părți.
Una dintre aceste oferte este cea a lui Chelsea, fiind implicat și supergaentul Pini Zahavi, însă Gomes a atras interesul și unor echipe din afara Angliei. Gomes a fost contactat de cluburi din Germania, Spania, Italia și Portugalia, de el fiind interesate echipe precum Hamburg, Valencia sau Benfica.
Când a fost întrebat dacă Gomes va părăsi United, Solskjaer a răspuns: ”Nu am nicio veste. Nu am auzit nimic de la ei de aseară, se pare că nu au ajuns la un acord. Astfel că pare că va pleca, da”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Manchester United, interesată și ea de un jucător de la Chelsea

Recent, s-a vorbit și despre interesul lui Manchester United pentru Willian de la Chelsea. Actualul acord al internaționalului brazilian urmează să expire pe 30 iunie iar Chelsea nu îi va mai oferi prelungirea de trei ani pe care și-o dorește. Politica clubului este de a oferi prelungiri pe doar un an fotbaliștilor care au depășit vârsta de 30 de ani.
Conform France Football, United a intrat în contact cu jucătorul și cu agentul său, Kia Joorabchian, pentru a-și exprima interesul pentru brazilianul de 31 de ani. Paris Saint-Germain și Real Madrid sunt și ele interesate, însă giganții spanioli, la fel ca Chelsea, nu vor să îi ofere un contract pe trei ani.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52