Fundașul central englez Fikayo Tomori, în vârstă de 23 de ani, a semnat un contract pe patru ani cu AC Milan după ce italienii au activat clauza de a face împrumutul o mutare permanentă pentru 25 de milioane de lire.
Tuchel se va concentra acum pe jucătorii mai puțin importanțe pentru a putea strânge fonduri pentru viitoarele transferuri.
Chelsea este dispusă să asculte oferte pentru Tammy Abraham, Ross Barkley și Michy Batshuayi și se așteaptă să-l vândă pe Emerson Palmieri la Napoli.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Marcos Alonso și Olivier Giroud ar putea și ei să plece de la Chelsea în această vară.
Tuchel a primit promisiuni că banii strânși din vânzările de jucători vor fi reinvestiți pentru transferurile necesare iar germanul speră ca primul său transfer la Chelsea să fie Achraf Hakimi.
Inter nu vrea să accepte mai puțin de 80 de milioane de euro pentru fundașul său, astfel că Chelsea și PSG trebuie să pluseze pentru a-l transfera pe Hakimi.
Pretențiile lui Inter pentru Hakimi au făcut-o pe Chelsea să mărească oferta. Londonezii oferă 60 de milioane de euro pentru Hakimi și îl dau la schimb și pe Marcos Alonso.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52