Fundașul central englez Fikayo Tomori, în vârstă de 23 de ani, a semnat un contract pe patru ani cu AC Milan după ce italienii au activat clauza de a face împrumutul o mutare permanentă pentru 25 de milioane de lire.
Tuchel se va concentra acum pe jucătorii mai puțin importanțe pentru a putea strânge fonduri pentru viitoarele transferuri.
Chelsea este dispusă să asculte oferte pentru Tammy Abraham, Ross Barkley și Michy Batshuayi și se așteaptă să-l vândă pe Emerson Palmieri la Napoli.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Marcos Alonso și Olivier Giroud ar putea și ei să plece de la Chelsea în această vară.
Tuchel a primit promisiuni că banii strânși din vânzările de jucători vor fi reinvestiți pentru transferurile necesare iar germanul speră ca primul său transfer la Chelsea să fie Achraf Hakimi.
Inter nu vrea să accepte mai puțin de 80 de milioane de euro pentru fundașul său, astfel că Chelsea și PSG trebuie să pluseze pentru a-l transfera pe Hakimi.
Pretențiile lui Inter pentru Hakimi au făcut-o pe Chelsea să mărească oferta. Londonezii oferă 60 de milioane de euro pentru Hakimi și îl dau la schimb și pe Marcos Alonso.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31