Gruparea de pe Stamford Bridge vine după o perioadă impresionantă, în care nu doar că a reuşit să îşi creeze o mulţime de ocazii, independent de adversar, dar şi-a rezolvat şi mare parte din problemele defensive.
În 4 din ultimele 7 dispute, albaştrii au marcat cel puţin 3 goluri, iar în 5 din ultimele 6 nu au primit gol. Ca atare, se vorbeşte deja de un posibil titlu în primăvară pe Stamford Bridge, lucru firesc în contextul problemelor avute de ceilalţi granzi. În acest moment, doar Liverpool pare a fi cu o şansă în plus faţă de Chelsea, dar "cormoranii" au marele handicap al absenţelor din defensivă.
Ca atare, Lampard îl vrea neapărat în iarnă pe Declan Rice, fotbalist după care Chelsea "aleargă" de un an şi jumătate. În vară, "albaştrii" au făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pentru fotbalistul "ciocănarilor", dar nu s-a ajuns la un numitor comun.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Acum, The Athletic anunţă că Abramovich pune la bătaie 66 milioane de euro pentru acest transfer, după ce în vară a cheltuit nu mai puţin 220 milioane de lire pe achiziţii.
Jorginho a fost titular lângă Kante, însă fotbalistul adus de Sarri pe Stamford Bridge nu l-a impresionat pe Lampard. Problema e că tehnicianul englez e forţat să îl folosească, în condiţiile în care Kovacic este văzut drept o soluţie de conjunctură, staff-ul tehnic neavând încredere în el. Lampard a încercat să îl folosească inclusiv pe Mount pe acea poziţie, dar acest rol nu i se potriveşte tânărului jucător.

Chelsea, aproape de recordul all-time pe piaţa transferurilor

Chelsea a fost de departe formaţia din Europa care s-a întărit cel mai mult în perioada de mercato din vară. Abramovich a cheltuit 220 de milioane de lire (244 de milioane de euro) pe achiziţii, fiind foarte aproape să îşi doboare recordul de acum 3 ani.
În stagiunea 2017-2018, patronul rus al lui Chelsea dădea 260 de milioane de euro pe fotbaliști cu o valoare discutabilă, cei mai mulți dintre ei nereușind să confirme pe Stamford Bridge. Atunci, boardul de pe Stamford Bridge a investit nejustificat, plătind peste 35 de milioane de euro pe transferurile unor jucător ca Rudiger, Drinkwater sau Bakayoko. Lider la capitolul achizții în acea perioadă de mercato a fost Alvaro Morata, adus pentru 66 de milioane de euro pe Stamford Bridge.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12