Chelsea plănuiește să îl convingă pe Dean Henderson să vină pe Stamford Bridge în această vară prin dublarea salariului său. Albaștrii caută un nou goalkeeper, Lampard fiind nemulțumit de spaniolul Kepa Arrizabalaga.
Reprezentanții lui Henderson au fost contactați în ciuda faptului că Chelsea a cheltuit 71 de milioane de lire pentru a-l aduce pe Kepa acum doi ani. Însă Chelsea este destul de hotărâtă să-l aducă pe Henderson, conform The Mirror.
Henderson, care a avut 13 meciuri fără gol în acest sezon, câștigă în acest moment 70.000 de lire pe săptămână însă londonezii vor să îi ofere 170.000 de lire, informează Manchester Evening News.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 18 ORE
Henderson este împrumutat de Manchester United la Sheffield United, însă Ole Gunnar Solskjaer a declarat recent că are în continuare încredere în David de Gea, spaniolul semnând prelungirea contractului vara trecută.
Henderson a declarat deja nu este interesat de o întoarcere pe Old Trafford dacă va fi rezervă, iar Lampard vrea ca Chelsea să profite de această situație prin a-l semna pe cel desemnat de mulți drept viitorul portar al naționalei Angliei.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
IERI LA 07:08