articol de Romeo Ene
Totuşi, United mai este implicată doar în Europa League, acolo unde a ajuns în faza sferturilor de finală, unde va evolua împotriva Granadei.
Cu şanse mari de a nu câştiga vreun trofeu în acest sezon, conducerea englezilor i-a propus lui Solskjaer un nou contract pentru sezonul viitor de 10 milioane de lire sterline, potrivit The Mirror. Norvegianul, antrenor al lui United din decembrie 2018, mai are contract cu ‘’diavolii roşii’’ până în 2022.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Susţinere totală din partea conducerii

Deşi nu a câştigat niciun trofeu cu Manchester United, conducerea este convinsă de faptul că el este omul potrivit pe termen lung. Potrivit The Mirror, Solskjaer va primi un nou contract de trei ani, chiar dacă nu reușește să câștige Europa League în acest sezon.
Antrenorul de 48 de ani va primi chiar şi o mărire a contractului cu 2,5 milioane de lire sterline, în prezent câştigând 7,5 milioane de lire sterline pe an.
Întrebat recent despre posibilitatea unui nou contract cu englezii, Solskjaer a declarat pentru publicația norvegiană VG: ‘’Nu m-am gândit la asta și nu am discutat deloc despre asta. Mă concentrez doar să-mi fac treaba, iar eu trebuie să stabilizez lucrurile. Avem de muncit pentru a găsi consecvenţă în teren. Putem intra într-o criză dacă nu reuşim să câştigăm meciuri. Situaţia din interiorul echipei este una stabilă. Simţim că suntem pe drumul cel bun, iar jucătorii pun în practică ce am discutat.’’
‘’Știu că au existat multe critici și discuții despre un lucru sau altul, dar dacă porneşti pe un drum, trebuie să avem încredere în ceea ce realizăm, nu ma îndoiesc de calităţile jucătorilor.’’

De la interimar la principal

Numit iniţial ca antrenor interimar, Solskjaer a reuşit să stabilizeze clubul după plecarea lui Jose Mourinho de pe Old Trafford. Inclusiv în sezonul trecut norvegianul a făcut o treabă bună, United terminând pe locul 3, a jucat semifinale în ambele competiţii de Cupă şi a avut un parcurs bun în Europa League.
United este pe locul 2 în acest moment, fiind eliminată din FA Cup şi Cupa Ligii. Speranţele englezilor se bazează pe Europa League, acolo unde vor juca împotriva Granadei.
Dar, indiferent de ce se va întâmpla, Solskjaer va fi susţinut de conducerea clubului pentru sezonul viitor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24