Antrenorii de la Manchester City și Liverpool au criticat Premier League pentru că liga nu a urmat exemplul din restul Europei acolo unde sunt permise în continuare două schimbări în plus pentru a face față programului aglomerat din cauza pandemiei de coronavirus.
Cluburi importante din Anglia, precum Sheffield United, antrenată de Chris Wilder, au votat împotriva propunerii în august pentru că aceasta ar favoriza cluburile mari, care au loturi considerabile la dispoziție.

Chris Wilder, critici la adresa lui Guardiola și Klopp

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Klopp și Guardiola au argumentat că jucătorii nu sunt protejați suficient, dar Wilder nu este de acord, fiind de părere că cei doi manageri sunt egoiști.
Vorbind despre Klopp, Wilder a declarat: ”Dacă e să fim sinceri, el își va proteja clubul. Am un respect incredibil pentru acești manageri pentru că aduc rezultate de top și câștigă trofee. Dar sunt egoiști, lor le pasă de cluburile lor. Nu le va păsa de Sheffield United, nu le va păsa de Anglia”.
”Lor le va păsa de Liverpool, Manchester City sau Chelsea, ceea ce înțeleg. Și eu aș face asta, dar mie acum îmi pasă de Sheffield iar pe noi nu ne ajută să avem cinci schimbări”, a precizat Wilder.
Sheffield United este în acest moment pe ultimul loc în Premier League, fără victorie în acest sezon iar Wilder a insistat că nu este preocupat de cluburile care au un program aglomerat din cauza meciurilor din Europa.
”Nu cred că omului de rând îi va păsa prea mult de starea mentală a jucătorilor care câștigă 250.000 de lire pe săptămână. Astea sunt prostii!”, a precizat Wilder.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52