„Nu vreau să intrăm în acest meci și jucătorii noștri să fie captivați de oponenți. Nu vreau să vorbească cu jucătorii lor înainte și să întrebe dacă pot face schimb de tricouri sau să obțină semnături”, a declarat Wilder.
Sheffield United are un început de sezon excelent și se află pe locul 10 după șase etape, însă meciul cu Liverpool va fi cea mai dificilă partidă din acest sezon.
„Intrăm în acest meci de pe picior de egalitate. Bineînțeles că există diferențe mari între cluburi în acest moment și încercăm să facem această distanță mai mică. Nu vreau ca Liverpool să vină la noi acasă sâmbătă după-amiază și să ne mulțumească pentru trei puncte obținute ușor”, a adăugat el.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 15 ORE
Defensiva lui Sheffield United va avea o misiune dificilă– doar Manchester City a înscris mai mult decât Liverpool în acest sezon (17 goluri).
Sheffield United a aliniat o apărare compusă din trei fundați centrali până acum în acest sezon, însă Wilder a recunoscut că s-ar putea să fie nevoie de mai mult împotriva lui Liverpool: „S-ar putea să nu apelez la trei fundași… s-ar putea să apelez la 10 fundași sau chiar 11”.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53