Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Christian Pulisic ar putea lipsi în meciul cu Manchester City

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/11/2019 la 15:37 GMT+2

Manchester City – Chelsea se joacă sâmbătă de la 19:30 și este transmis în direct pe Eurosport 1. De la această partidă importantă ar putea lipsi americanul Christian Pulisic, care s-a accidentat.

Chrisitan Pulisic vom FC Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Jucătorul lui Chelsea își continuă recuperarea după o accidentare la șold. Americanul nu a putut evolua în meciurile țării sale împotriva Canadei și Cubei și a rămas la Londra.
Antrenorul SUA, Gregg Berhalter, a declarat înaintea acelor meciuri: ”Christian nu poate juca. Am primit această informație. A fost o decizie luată împreună cu clubul în interesul jucătorului. Aceste decizii sunt mereu dificile pentru că grupul și staff-ul doresc ca Christian să fie aici, dar a fost un risc pe care nu am fost dispuși să ni-l asumăm”.
Americanul de 21 de ani a fost înlocuit în ultimul meci al lui Chelsea, victoria cu Crystal Palace de pe Stamford Bridge. ”Singura problemă este că a ieșit ușor accidentat. Urma să fie accidentat înainte să înscrie, are o mică problemă la șold, dar sper să nu fie serioasă”, a declarat atunci Lampard.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo