Jucătorul lui Chelsea își continuă recuperarea după o accidentare la șold. Americanul nu a putut evolua în meciurile țării sale împotriva Canadei și Cubei și a rămas la Londra.
Antrenorul SUA, Gregg Berhalter, a declarat înaintea acelor meciuri: ”Christian nu poate juca. Am primit această informație. A fost o decizie luată împreună cu clubul în interesul jucătorului. Aceste decizii sunt mereu dificile pentru că grupul și staff-ul doresc ca Christian să fie aici, dar a fost un risc pe care nu am fost dispuși să ni-l asumăm”.
Americanul de 21 de ani a fost înlocuit în ultimul meci al lui Chelsea, victoria cu Crystal Palace de pe Stamford Bridge. ”Singura problemă este că a ieșit ușor accidentat. Urma să fie accidentat înainte să înscrie, are o mică problemă la șold, dar sper să nu fie serioasă”, a declarat atunci Lampard.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 4 ORE
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 8 ORE
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
19/01/2022 LA 11:58