Jucătorul lui Chelsea își continuă recuperarea după o accidentare la șold. Americanul nu a putut evolua în meciurile țării sale împotriva Canadei și Cubei și a rămas la Londra.
Antrenorul SUA, Gregg Berhalter, a declarat înaintea acelor meciuri: ”Christian nu poate juca. Am primit această informație. A fost o decizie luată împreună cu clubul în interesul jucătorului. Aceste decizii sunt mereu dificile pentru că grupul și staff-ul doresc ca Christian să fie aici, dar a fost un risc pe care nu am fost dispuși să ni-l asumăm”.
Americanul de 21 de ani a fost înlocuit în ultimul meci al lui Chelsea, victoria cu Crystal Palace de pe Stamford Bridge. ”Singura problemă este că a ieșit ușor accidentat. Urma să fie accidentat înainte să înscrie, are o mică problemă la șold, dar sper să nu fie serioasă”, a declarat atunci Lampard.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM O ORĂ
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 2 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM O ZI