Sezonul actual e unul de tranziție pentru "albaștri", în condițiile în care FIFA le-a interzis să facă transferuri. În acest context, Abramovich a apelat la legenda Frank Lampard pentru reconstrucția echipei, iar tehnicianul a schimbat fața echipei. Antrenorul se bazează pe foarte mulți tineri, astfel că, pe hârtie, climatul ar fi unul extrem de propice pentru Pulisic.
Transferat în iarnă pentru 60 de milioane de euro, yankeul a rămas la Borussia Dortmund până la finalul stagiunii. Odată sosit pe Stamford Bridge, părea să fie un om cheie în noul proiect, dar, după 4 meciuri în care a jucat, a devenit rezervă de lux.
Din câte se pare, Lampard e nemulțumit de modul în care arată Pulisic la antrenamente, astfel că, deși acesta e un jucător polivalent, nu își găsește locul în primul "11". Stafful tehnic îi preferă pe Pedro, Willian sau Mason Mount, iar acum, odată cu revenirea lui Callum Hudson-Odoi după accidentare, lui Pulisic îi va fi și mai greu să evolueze.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM 27 MINUTE
În acest context, Sunday Express anunță că americanul a discutat deja cu șefii clubului despre situația sa și a cerut să fie transferat în iarnă. Pulisic simte că are nevoie de meciuri în picioare pentru a progresa, iar la Chelsea acest lucru nu e posibil, cel puțin în acest moment.

Christian Pulisic, împrumutat?

Șefii de pe Stamford Bridge sunt conștienți că situația actuală e menită să îi scadă cota fotbalistului, dar Lampard are libertate deplină în a alcătui formula de start.
Un transfer nu e luat în calcul, cel puțin deocamdată, mai ales că acesta nu va fi profitabil pentru Chelsea, judecând după ce s-a întâmplat în acest start de sezon.
O variantă ar fi împrumutul, pentru ca Pulisic să evolueze constant, însă multe vor depinde de ce se va întâmpla până în iarnă. Dacă Chelsea va continua în Europa - lucru foarte probabil, având în vedere grupa din Champions League -, "albaștrii" vor fi angrenați pe mai multe fronturi, iar Lampard va găsi loc și pentru american.
Cel mai important e ca Pulisic să înțeleagă că doar de el depinde să se facă remarcat la Chelsea, chiar dacă se află într-un moment greu al carierei. El venise cu impresia că are un anumit statut, în măsura în care formația nu a putut face transferuri, însă Lampard se ghidează exclusiv după forma de moment a jucătorilor. Cum Pulisic nu se implică suficient la ședințele de pregătire, el nu poate fi o soluție în acest moment pentru primul "11".
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
IERI LA 14:11
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33