Alex Cicâldău e de departe cel mai bun produs de export din Liga 1, mulți specialiști considerând că mijlocașul Craiovei va face în această vară pasul spre un campionat puternic.
Există interes clar din Serie A pentru fotbalistul de 23 de ani, Sampdoria și, mai nou, Cagliari interesându-se de achiziționarea lui, însă Everton poate fi destinația finală a internaționalului.

Brands îl vrea pe Cicâldău, Ancelotti îl preferă pe Doucoure

Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
Interesul nu e nou, Marcel Brands, directorul executiv al formației dorindu-l neapărat, după ce l-a urmărit în mai multe meciuri de-a lungul acestui sezon. Carlo Ancelotti nu e la fel de convins de mutare, tehnicianul "caramelelor" dorindu-l neapărat pe Abdoulaye Doucoure, mijlocașul central al lui Watford. "Viespile" au retrogradat, însă Gino Pozzo, patronul echipei, țintește o revenire imediată în Premier League. Totuși, e conștient că va trebui să dea drumul unor jucători importanți, dar doar pentru suma corectă.
Dacă Everton și Watford nu se vor înțelege pentru prețul lui Doucoure, nu e deloc exclus ca englezii să își îndrepte atenția către mijlocașul Craiovei. Conform hitc.com, gruparea de pe Godisoon Park ia în cacul să facă o ofertă de 3,5 milioane de lire (4 milioane de euro).
"Directorul executiv al lui Everton, Marcel Brands, cunoscut pentru abilitatea sa de a găsi diamante neșlefuite, e impresionat de român. Brands i-a descoperit, de-a lungul timpului pe Kevin Strootman, Gini Wijnaldum sau Hirving Lozano, iar acum își îndreaptă atenția spre mijlocașul de 23 de ani român, care îl are ca model pe Iniesta. Cicâldău pare a fi exact genul de jucător pe care Brands îl caută și, cum fereastra de transferuri e deschisă până în octombrie, e timp suficient pentru ca interesul lui Everton să se materializeze într-o ofertă concretă. Internaționalul român a reușit 15 goluri și 8 assisturi într-un sezon excepțional pentru Craiova", notează hitc.com.
Everton va debuta în noul sezon din Premier League, care va începe pe 12 septembrie, împotriva lui Tottenham, la Londra. Va fi un duel între doi dintre cei mai titrați antrenori din istoria modernă a fotbalului: Jose Mourinho vs Carlo Ancelotti. Apoi, "caramelele" au trei etape ușoare, pe hârtie, urmând a întâlni WBA, Palace și Brighton, înainte de marele duel cu Liverpool, din runda a 5-a.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
20/09/2021 LA 04:36