Giggs este considerat drept unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria Premier League, grație perioadei sale gloarioase de la Manchester United, alături de care a cucerit 34 de trofee în 24 de sezoane.
În ciuda rezultatelor impresionante înregistrate de-a lungul carierei de actualul selecționer al Țării Galilor, Woodhouse este de părere că valoarea sa a fost supraestimată:
"Ryan Giggs este un alt jucător de la Manchester United supraestimat. Deși a demonstrat o longevitate incredibilă, cifrele sale - șuturi și assist-uri - sunt îngrozitoare, ținând cont de numărul de meciuri și numele echipei pentru care a jucat. Așadar, un alt mit care a evoluat la United. Un jucător bun, nimic mai mult.", a scris Woodhouse, pe contul de Twitter.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50
Curtis Woodhouse și-a petrecut întreaga sa carieră în fotbalul englez, însă a bifat numai 3 apariții în Premier League, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Birmingham. Fostul mijlocaș a mai evoluat la echipe precum Sheffield United și Hull, fără să câștige vreun trofeu.

Cifrele lui Ryan Giggs

De cealaltă parte, Ryan Giggs se poate lăuda cu o carieră fantastică. În cei 24 de ani petrecuți pe Old Trafford, galezul a adunat 927 de apariții, reușind să marcheze 161 de goluri și să ofere 247 de pase decisive. Fostul mijlocaș a cucerit 34 de trofee, printre care 13 titluri în Premier League și de 2 ori Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55