Giggs este considerat drept unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria Premier League, grație perioadei sale gloarioase de la Manchester United, alături de care a cucerit 34 de trofee în 24 de sezoane.
În ciuda rezultatelor impresionante înregistrate de-a lungul carierei de actualul selecționer al Țării Galilor, Woodhouse este de părere că valoarea sa a fost supraestimată:
"Ryan Giggs este un alt jucător de la Manchester United supraestimat. Deși a demonstrat o longevitate incredibilă, cifrele sale - șuturi și assist-uri - sunt îngrozitoare, ținând cont de numărul de meciuri și numele echipei pentru care a jucat. Așadar, un alt mit care a evoluat la United. Un jucător bun, nimic mai mult.", a scris Woodhouse, pe contul de Twitter.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Curtis Woodhouse și-a petrecut întreaga sa carieră în fotbalul englez, însă a bifat numai 3 apariții în Premier League, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Birmingham. Fostul mijlocaș a mai evoluat la echipe precum Sheffield United și Hull, fără să câștige vreun trofeu.

Cifrele lui Ryan Giggs

De cealaltă parte, Ryan Giggs se poate lăuda cu o carieră fantastică. În cei 24 de ani petrecuți pe Old Trafford, galezul a adunat 927 de apariții, reușind să marcheze 161 de goluri și să ofere 247 de pase decisive. Fostul mijlocaș a cucerit 34 de trofee, printre care 13 titluri în Premier League și de 2 ori Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52