Crazy to think Arsenal have won only six league games this season and that two of those came in the opening fortnight. Only Watford and Norwich have won less. But then, they have only lost six times - only Liverpool have lost fewer. 13 draws and we’ve just hit Feb. Bonkers!
Arsenal a reușit să câștige doar șase meciuri în Premier League în acest sezon iar două din aceste victorii au venit în primele două etape. Următoarea a fost în septembrie. Așadar, echipa lui Arteta a adunat doar trei victorii din septembrie până în prezent. Doar Watford și Norwich au mai puține victorii. Ca un exemplu, Newcastle și Aston Villa au mai multe succese.
https://i.eurosport.com/2020/01/23/2760132.jpg
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05
În același timp însă, în afara lui Liverpool care este neînvinsă, Arsenal are cele mai puține înfrângeri - șase. Până în februarie, tunarii au reușit 13 egaluri.
Mesut Ozil nu a mai reușit un assist sau gol în deplasare de un an și jumătate. Lacazette nu a mai înscris în deplasare de un an. Forma tunarilor în deplasare suferă enorm în acest sezon.
https://i.eurosport.com/2020/02/02/2768128.jpg
După egalul de la Burnley, Arteta rămâne fără victorie în deplasare pe banca lui Arsenal, iar viitorul echipei nu arată deloc bine. Fără sute de milioane investite în transferuri în vară, formaţia din Londra nu are cum să "deranjeze" locurile fruntaşe nici în stagiunea următoare.
Arsenal a devenit o echipă de pluton, iar asta s-a văzut şi în disputa de pe Turf Moor, contra "victimei" preferate din Premier League. Aşteptările erau mari, mai ales că golgheterul Aubameyang a revenit după cele trei etape de suspendare, însă "tunarii" au arătat prea puţin fotbal.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
26/01/2022 LA 06:40
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
25/01/2022 LA 09:24