Petrescu a sosit la Chelsea în 1994, iar John Terry a fost promovat la prima echipă a londonezilor în 1999. La primul antrenament împreună, actualul antrenor de la CFR Cluj a povestit că a luat o decizie pe care acum o regretă.
"Eu am zis că John Terry nu o să ajungă fotbalist. Bine, asta se întâmpla când el avea 18 ani. Am zis: <Cine e, mă, ăsta? Nu știe nimic!>. Și m-am certat cu el, m-am bătut cu el la primul antrenament. A fost bătaie! El a câștigat, n-ai văzut cât era? Eu mă credeam șmecher. După, am devenit prieteni buni. Am greșit, a fost cel mai mare jucător din istoria lui Chelsea. La vârsta de 21 de ani poți să te păcăleşti", a declarat Dan Petrecu, pentru Digi Sport.

Terry, despre relaţia cu Dan Petrescu

Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
IERI LA 06:40
În trecut, Terry a povestit pentru Daily Mail un episod similar în presa din Anglia: "Obișnuiam să intru prin alunecare la jucătorii din prima echipă și îmi aduc aminte că nu prea aveau încredere în mine. Uneori, străinilor nu le plăcea ce fac. Dan Petrescu m-a luat de gât și m-a întrebat <Ce crezi că faci?>. Primul care a a venit să mă apere a fost Dennis Wise, care i-a zis <Dacă ai ceva de spus, îmi spui mie, nu jucătorilor tineri>. Eu și Dan râdem când ne gândim la asta acum".
John Terry a fost legitimat la clubul Chelsea în perioada 1995-2017, evoluând în 717 meciuri. El a debutat într-un meci cu Aston Villa, din 1998, la vârsta de 17 ani și 10 luni, când l-a înlocuit chiar pe Dan Petrescu. Fundașul a câștigat numeroase trofee, precum Liga Campionilor, Europa League sau cinci titluri în Premier League.
Programul Eurosport, de Boxing Day
https://i.eurosport.com/2019/12/26/2742433.jpg
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55