Brazilianul a intrat într-un conflict cu fundașul central al cormoranilor și a exclamat ”cine te crezi?!”, recunoscând în același timp că încerca să tragă de timp pentru ca meciul să se încheie 0-0.

Richarlsion nu a fost niciodată cel mai mare fan al lui van Dijk. El a declarat că olandezul nu este cel mai bun fundaș din lume și că Sergio Ramos, Thiago Silva și Marquinhos sunt mai buni decât el.

Premier League
Solskjaer vrea să își "betoneze" apărarea! Ce fundaș central își dorește norvegianul pe Old Trafford
ACUM 2 ORE

”Bineînțeles că n-aveam cum să dau înapoi. Am avut o neînțelegere în timpul meciului care s-a încheiat cu un moment tensionat. Am avut acest moment și ca să trag de timp iar jucătorii lui Liverpool au fost nemulțumiți de asta. Trent și Joe Gomez au încercat să se implice”, a declarat Richarlison.

”Dar nu a fost nimic ieșit din comun. Am irosit cinci minute, ceea ce a fost bine pentru echipă. I-am spus lui Van Dijk în portugheză: ”Cine te crezi?!”, a continuat brazilianul.

În ciuda eforturilor lui Richarlison de a trage de timp, Everton a pierdut cu 1-0 după un gol decisiv bizar al lui Divock Origi în ultimele momente ale partidei. După meci, din cauza tensiunii, managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost sancționat pentru felul în care a celebrat golul lui Origi.

Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.

Premier League
Roberto Firmino riscă să-și piardă postul de titular, consideră Jamie Carragher
ACUM 5 ORE
Premier League
Thiago la Liverpool, un transfer neinspirat? "Eu aș fi rezervat în privința lui dacă aș fi Klopp!"
ACUM 5 ORE