Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Cine te crezi?!” Richarlison, dezvăluiri despre un moment tensionat cu Virgil van Dijk

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/07/2020 la 18:14 GMT+3

Atacantul celor de la Everton, Richarlison, a vorbit despre schimbul de replici tensionat dintre el și Virgil van Dijk în timpul derby-ului Merseyside.

Richarlison și Van Dijk vor fi adversari din nou în meciul de sâmbătă

Credit imagine: Eurosport

Brazilianul a intrat într-un conflict cu fundașul central al cormoranilor și a exclamat ”cine te crezi?!”, recunoscând în același timp că încerca să tragă de timp pentru ca meciul să se încheie 0-0.
Richarlsion nu a fost niciodată cel mai mare fan al lui van Dijk. El a declarat că olandezul nu este cel mai bun fundaș din lume și că Sergio Ramos, Thiago Silva și Marquinhos sunt mai buni decât el.
”Bineînțeles că n-aveam cum să dau înapoi. Am avut o neînțelegere în timpul meciului care s-a încheiat cu un moment tensionat. Am avut acest moment și ca să trag de timp iar jucătorii lui Liverpool au fost nemulțumiți de asta. Trent și Joe Gomez au încercat să se implice”, a declarat Richarlison.
”Dar nu a fost nimic ieșit din comun. Am irosit cinci minute, ceea ce a fost bine pentru echipă. I-am spus lui Van Dijk în portugheză: ”Cine te crezi?!”, a continuat brazilianul.
În ciuda eforturilor lui Richarlison de a trage de timp, Everton a pierdut cu 1-0 după un gol decisiv bizar al lui Divock Origi în ultimele momente ale partidei. După meci, din cauza tensiunii, managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost sancționat pentru felul în care a celebrat golul lui Origi.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo