Fotbal
Premier League

”Cine te crezi?!” Richarlison, dezvăluiri despre un moment tensionat cu Virgil van Dijk

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Richarlison și Van Dijk

Credit imagine: Eurosport

DeVlad Dumitrescu
28/07/2020 la 16:00

Atacantul celor de la Everton, Richarlison, a vorbit despre schimbul de replici tensionat dintre el și Virgil van Dijk în timpul derby-ului Merseyside.

Brazilianul a intrat într-un conflict cu fundașul central al cormoranilor și a exclamat ”cine te crezi?!”, recunoscând în același timp că încerca să tragă de timp pentru ca meciul să se încheie 0-0.

Richarlsion nu a fost niciodată cel mai mare fan al lui van Dijk. El a declarat că olandezul nu este cel mai bun fundaș din lume și că Sergio Ramos, Thiago Silva și Marquinhos sunt mai buni decât el.

Premier League

Lista scurtă a candidaților pentru premiul de ”Jucătorul anului” din Premier League. Cine e surpriza

ACUM 12 ORE

”Bineînțeles că n-aveam cum să dau înapoi. Am avut o neînțelegere în timpul meciului care s-a încheiat cu un moment tensionat. Am avut acest moment și ca să trag de timp iar jucătorii lui Liverpool au fost nemulțumiți de asta. Trent și Joe Gomez au încercat să se implice”, a declarat Richarlison.

”Dar nu a fost nimic ieșit din comun. Am irosit cinci minute, ceea ce a fost bine pentru echipă. I-am spus lui Van Dijk în portugheză: ”Cine te crezi?!”, a continuat brazilianul.

În ciuda eforturilor lui Richarlison de a trage de timp, Everton a pierdut cu 1-0 după un gol decisiv bizar al lui Divock Origi în ultimele momente ale partidei. După meci, din cauza tensiunii, managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost sancționat pentru felul în care a celebrat golul lui Origi.

Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.

Premier League

Ei sunt cei 4 nominalizați la premiul pentru "Cel mai bun manager din Premier League"

IERI LA 17:49
Premier League

Lista candidaților pentru "Cel mai bun tânăr jucător din Premier League". United are 4 fotbaliști

IERI LA 16:01
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol