Brazilianul a intrat într-un conflict cu fundașul central al cormoranilor și a exclamat ”cine te crezi?!”, recunoscând în același timp că încerca să tragă de timp pentru ca meciul să se încheie 0-0.
Richarlsion nu a fost niciodată cel mai mare fan al lui van Dijk. El a declarat că olandezul nu este cel mai bun fundaș din lume și că Sergio Ramos, Thiago Silva și Marquinhos sunt mai buni decât el.
”Bineînțeles că n-aveam cum să dau înapoi. Am avut o neînțelegere în timpul meciului care s-a încheiat cu un moment tensionat. Am avut acest moment și ca să trag de timp iar jucătorii lui Liverpool au fost nemulțumiți de asta. Trent și Joe Gomez au încercat să se implice”, a declarat Richarlison.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Dar nu a fost nimic ieșit din comun. Am irosit cinci minute, ceea ce a fost bine pentru echipă. I-am spus lui Van Dijk în portugheză: ”Cine te crezi?!”, a continuat brazilianul.
În ciuda eforturilor lui Richarlison de a trage de timp, Everton a pierdut cu 1-0 după un gol decisiv bizar al lui Divock Origi în ultimele momente ale partidei. După meci, din cauza tensiunii, managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost sancționat pentru felul în care a celebrat golul lui Origi.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52