Brazilianul a intrat într-un conflict cu fundașul central al cormoranilor și a exclamat ”cine te crezi?!”, recunoscând în același timp că încerca să tragă de timp pentru ca meciul să se încheie 0-0.
Richarlsion nu a fost niciodată cel mai mare fan al lui van Dijk. El a declarat că olandezul nu este cel mai bun fundaș din lume și că Sergio Ramos, Thiago Silva și Marquinhos sunt mai buni decât el.
”Bineînțeles că n-aveam cum să dau înapoi. Am avut o neînțelegere în timpul meciului care s-a încheiat cu un moment tensionat. Am avut acest moment și ca să trag de timp iar jucătorii lui Liverpool au fost nemulțumiți de asta. Trent și Joe Gomez au încercat să se implice”, a declarat Richarlison.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08
”Dar nu a fost nimic ieșit din comun. Am irosit cinci minute, ceea ce a fost bine pentru echipă. I-am spus lui Van Dijk în portugheză: ”Cine te crezi?!”, a continuat brazilianul.
În ciuda eforturilor lui Richarlison de a trage de timp, Everton a pierdut cu 1-0 după un gol decisiv bizar al lui Divock Origi în ultimele momente ale partidei. După meci, din cauza tensiunii, managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost sancționat pentru felul în care a celebrat golul lui Origi.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09